Antena Căutare

Oricine trebuie să știe asta! Ce simte o mamă când copilul ei se duce în club! Pur și simplu te cutremură

Tragedia din clubul Colectiv a lăsat în urmă suferință ce nu va fi ștearsă niciodată, nicicum, iar acum, mulți dintre cei care și-au pierdut copii, rude, prieteni ori cunoștințe încearcă cu disperare să găsească explicații.

Tragedia din clubul Colectiv a lăsat în urmă suferință ce nu va fi ștearsă niciodată, nicicum, iar acum, mulți dintre cei care și-au pierdut copii, rude, prieteni ori cunoștințe încearcă cu disperare să găsească explicații.

Într-un comentariu care a făcut furori pe rețelele de socializare, o femeie se întreabă ce va face atunci când copilul va merge în club.

”Cum îţi aştepţi copilul sâmbătă seară când ştii că pleacă în club sau la vreun concert? Cu ochii pe geam, pe telefon, nu îl suni că nu vrei să pari o mama crizată şi să îl faci de ras faţă de prieteni. Mai deschizi Facebook-ul şi te bucuri că mai postează o poză, un check-in undeva. Vine acasă, te ascuzi repede în pat şi te faci că dormi, tot aşa, să nu îl faci să se simtă aiurea că miroase a ţigară sau că poate e şi un pic ciupit.... Sau poate că intră în camera cu prietena lui. Adormi şi mulţumeşti lui Dumnezeu că a mai trecut o zi bună. Să rămână mereu această rutină, să mă considere mereu o mamă crizată, să fie rebel şi obraznic sau nu, să nu ia bac-ul sau să îl ia cu notă 10, ce mai contează, dar ...SĂ FIE. Trimite fiecare gând bun către nişte mame care numără acum secundele pe hol de spital, imaginaţi-va cum ele de acest Crăciun stau şi fac sarmale şi se uită la telenovele în timp ce copiii lor ascultă muzică la maxim undeva.... Undeva unde există aviz de la pompieri, 6 uşi de acces, o femeie de serviciu cu acte...... Trimiteţi doar gânduri pline de veselie şi bucurie, de plâns suntem satuli.”, a scris o femeie pe contul personal de socializare.

Maria Vulcu, tânăra care s-a stins în incendiul din Capitală, va fi înmormântată marţi... Starea tuturor celor 130 de răniți în urma incendiului din clubul Colectiv: 90 dintre aceștia sunt în stare CRITICĂ sau ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x