Antena Căutare

(P) Calea vindecării: o nouă carte de excepție scrisă de Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan

Calea Vindecării, noua carte scrisă de Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan este disponibilă acum la BOOKZONE. Cartea este scrisă ca un dialog cu Florentina Fântânaru, jurnalist și realizator de emisiuni cu peste 25 de ani de experiență, astfel că noțiunile medicale prezentate vor fi ușor de citit și de înțeles de către oricine. Cartea este disponibilă la precomandă și va fi livrată începând cu data de 9 martie 2023.

Carte bookzone
Calea Vindecării, noua carte scrisă de Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan este disponibilă acum la BOOKZONE | bookzone

Înainte de a-ți prezenta cartea, vrem să îți spunem cine este Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan. Unul dintre cei maibuni psihiatri și neurologi din România, și-a dedicat cariera nu doar tratării a mii de pacienți, ci și-a găsit și timpul necesar pentru a împărtăși cunoștințele sale atât publicului larg, cât și colegilor medici, pentru ca aceștia să se poată perfecționa. Astfel, a scris numeroase lucrări medicale , tratate și monografii despre creier.

Cea mai cunoscută și îndrăgită carte a domniei sale este Inteligența materiei, carte distinsă cu Premiul Academiei Române pentru filosofie Vasile Conta. Inițial, cartea a fost publicată în timpul regimului comunist, într-o formă cenzurată. După căderea comunismului, la începutul anilor ‘90, cartea a fost republicată în forma originală, astfel că toată lumea a putut să se bucure de ceea ce a dorit autorul să transmită.

Calea Vindecarii, noua carte este scrisă în dialog cu Florentina Fântânaru și aduce în atenția noastră faptul că atât boala, cât și vindecarea pornesc din minte. De mai bine de 40 de ani, Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan explorează conexiunea dintre știință și spiritualitate.

Orice moment când gândim, orice emoție și orice sentiment sunt o pledoarie pentru viață, sănătate, fericire, bucurie sau, dimpotrivă, pentru boală și, în final, moarte. – Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan

Având în vedere că tot mai mulți oameni se îmbolnăvesc din diverse motive, iar bolile moderne au ca factor agravant sau chiar declanșator stresul, această carte te va învăța cum să cauți cheia vindecării în mintea ta. Așa cum spune autorul, avem toate resursele pentru a ne vindeca. În carte, vei găsi sfaturi pentru a te putea vindeca, pentru a preveni bolile, pentru a cunoaște bucuria și pentru a-ți păstra sănătatea.

Vei afla noțiuni de medicină, biologie, psihologie și chiar și fizică cuantică. De ce? Pentru că viața depinde de tot universul și de forțele implicate în crearea acestuia, iar vindecarea își are originile în tot ceea ce ne înconjoară.

Această carte este pentru tine dacă vrei să afli răspunsuri la următoarele întrebări și nu numai:

  • Ce putem face pentru ne recupera energia după o zi stresantă?
  • Care sunt secretele longevității?
  • Cum ne putem folosi subconștientul în procesul de vindecare?
  • Ce impact au gândurile și emoțiile negative asupra sănătății noastre?

Cartea Calea Vindecării este disponibilă in librarie online Bookzone, la precomandă și va fi livrată începând cu data de 9 martie 2023.

Un bărbat, care a dispărut de acasă pentru a putea slăbi, s-a întors după 7 luni. A deschis ușa, însă nu s-a așteptat la... Restaurantul din România unde trebuie să scoți 6.000 de lei din buzunar pentru un platou. Ce conține produsul: ”E comand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x