Antena Căutare

(P) Hagag Development Europe - unul dintre cei mai proeminenți investitori și dezvoltatori imobiliari de pe piața locală

Dinamică și într-o continuă transformare, industria imobiliară din România evoluează și devine din ce în ce mai matură de la an la an, având drept epicentru Bucureștiul, în calitate de zonă zero.

o clădire Galerie
Dinamică și într-o continuă transformare, industria imobiliară din România evoluează și devine din ce în ce mai matură de la an la an, având drept epicentru Bucureștiul, în calitate de zonă zero.

Iar în vreme ce multe dintre proiectele noi din capitală se dezvoltă preponderent spre periferie și în zonele de Nord, peisajul urban al Bucureștiului se poate lăuda acum și cu prezența unor clădiri cu valoare istorică recent renovate și transformate fie în proiecte de birouri moderne cu facilități de clasă A, fie în proiecte rezidențiale premium. Parte dintre aceste clădiri vechi din zonele centrale, readuse la viață, consolidate, modernizate și armonizate tendințelor actuale, au revenit în circuitul comercial în urma unor investiții importante, realizate de către investitorul și dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe.

Pe segmentul spațiilor de birouri, prin renovarea mai multor clădiri emblematice, compania a reușit să readucă zona de centru a capitalei în atenția mediului de afaceri, conducând astfel la transformarea sa într-unul dintre cei mai importanți poli de business ai orașului. Astfel, Hagag Development Europe contribuie nu doar la remodelarea țesutului urban al Bucureștiului, ci și redă comunității locale o parte din identitatea sa istorică și culturală.

Totodată, odată cu deschiderea primului său centru de afaceri în centrul Capitalei - H Private Arghezi - dezvoltatorul își extinde prezența pe piața spațiilor de birouri și contribuie la crearea de noi oportunități de creștere pentru reprezentanții mediului de afaceri, punând la dispoziția antreprenorilor și companiilor deopotrivă, spații de birouri private, săli de conferință, servicii și facilități premium, toate aliniate celor mai înalte standarde de calitate.

Bucură-te de atmosfera vibrantă din interiorul celor mai noi de clădiri de birouri moderne din București

Hagag Development Europe este unul dintre cei mai proeminenți investitori și dezvoltatori imobiliari din București și din țară. Compania este responsabilă de achiziția, renovarea sau proiectarea unora dintre cele mai impresionante clădiri de birouri și imobile rezidențiale din București. Proiectele sale au fost gândite să definească conceptul de lux și pun, în același timp, accentul pe funcționalitate, estetică și siguranță.

Printre clădirile de birouri cu valoare istorică care fac parte din portofoliul local al companiei se regăsesc:

• H Victoriei 109

• H Tudor Arghezi 21

• H Vasile Lascăr 5-7

Toate cele trei proprietăți - dintre care, renovate și modernizate sunt H Victoriei 109 si H Tudor Arghezi 21 - sunt reprezentative pentru arhitectura epocii în care au fost construite și se bucură de propria lor personalitate, avand astfel capacitatea de a oferi chiriașilor experiențe unice.

Mai mult, datorită mixului perfect dintre arhitectura spectaculoasă și facilitățile de clasă A disponibile, acestea redefinesc spațiul convențional de birouri și oferă confortul, siguranța și bunăstarea de care companiile au nevoie pentru ca afacerile lor să prospere.

Beneficiază de facilitățile premium oferite în cadrul unor clădiri de birouri emblematice din București

Recunoscut și premiat pentru proiectele și reușitele sale la nivel național și internațional, inclusiv în cadrul prestigioasei competiții European Property Awards, parte a International Property Awards, Hagag Development Europe are reputația de a livra proiecte de o calitate excelentă, care satisfac chiar și cele mai înalte exigențe ale antreprenorilor și companiilor care au nevoie de spații de birouri moderne.

În portofoliul de office al companiei, chiriașii pot găsi:

• Centre de afaceri cu birouri private și săli de conferințe

• Spații de birouri de mici dimensiuni, compartimentate individual

• Spații de birouri tip open space, cu dimensiuni generoase și posibilitate de fit-out personalizat

• Business Concierge

• Găzduire sediu social & birou virtual

Fiecare clădire de birouri are Property Manager dedicat, asigurându-se astfel toate condițiile necesare unui mediu profesional și corporativ.

Pe segmentul rezidențial, Hagag Development Europe reinventează conceptul de “luxury living” prin intermediul unor proiecte care în doar cativa ani au reușit să se transforme din locații în destinații!

Complementar proiectelor de regenerare urbană prin renovarea unor clădiri istorice din București, Hagag Development Europe investește și în dezvoltarea de proiecte rezidențiale premium și upper-premium la stadiul zero, dar și în ansambluri de mari dimensiuni, cu sute de apartamente, dedicate segmentului medium-high.

Iată care sunt proiectele ce poartă semnătura Hagag:

• H Victoriei 139

• H Eliade 9

• H Primăverii 1

• H Pipera Lake

Descoperă mai multe detalii despre proiectele imobiliare dezvoltate de Hagag Development Europe în București sau în țară

Fie ca vorbim despre proprietăți high-end sau clădiri cu valoare istorică și arhitectură cu valoare de patrimoniu, despre proiecte rezidentiale sau despre proiecte office, hoteliere sau de retail, oferta Hagag Development Europe se adresează tuturor celor care apreciază calitatea și pun preț pe locație, facilități, finisaje și, nu în ultimul rând, pe brandul de dezvoltator, pe misiunea și viziunea companiei.

Intră pe hagageurope.com și descoperă mai multe despre proiectele livrate, cele în curs de dezvoltare sau despre proiecte viitoare, actualmente în faza de concept.

Cod roșu de avalanșă la munte. Ce zone trebuie să evite turiștii... Ce a apărut pe cer în Bursa, la finalul lunii ianuarie, înainte de cutremurele devastatoare din Turcia. Imaginile sunt v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x