Antena Căutare

( P ) Mobexpert aduce casele mobile, Tiny Houses, la festivalul de muzică, Untold

Mobexpert, unul dintre giganții de pe piața românească de mobilier și Untold Festival , unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din România, au făcut echipă, anul acesta, pentru a veni în sprijinul iubitorilor festivalului.

( P ) Mobexpert aduce casele mobile, Tiny Houses, la festivalul de muzică, Untold Galerie
Căsuțele modulare Tiny House se găsesc la Untold | Antena 1

Sub conceptul “Living in the magic”, au fost aduse la festival căsuțe mobile, pe roți, care pot fi amplasate oriunde și oferă același confort ca o casă obișnuită sau ca una de vacanță.

Căsuțele pe roți, noua senzație a festivalului Untold și nu numai

Noul concept este aliniat cu dorința mai multor români de a avea un stil de viață cu mai multă libertate, să poată să lucreze de oriunde și să călătorească având, în același timp, confortul de acasă.

Căsuțele beneficiază de toate facilitățile și oferă o experiență completă de distracție și relaxare chiar în inima festivalului, a precizat , Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Căsuțele modulare din lemn sunt foarte versatile și extrem de confortabile, cu interior modern și practic.

Citește și:Începe festivalul Untold 2022. Cine va cânta în deschiderea primei seri și ce măsuri de protecție au luat autoritățile

Ele sunt echipate standard pentru a putea fi folosite cât mai rapid după achiziție.

Echiparea standard include finisajele (parchet, pereți vopsiți etc.), aerul condiționat, baie complet utilată cu boiler, încălzire în pardoseală și corpurile de iluminat pentru exterior și interior, potrivit site-ului Mobexpert.

Citește și:Cât te costă să închiriezi pe noapte un apartament în Cluj pe perioada festivalului Untold. Cifre halucinante

Căsuțele Tiny House au fost lansate ca o alternativă accesibilă la construcțiile clasice, care poate fi amplasată în orice spațiu pentru a fi folosită ca locuință permanentă sau casă de vacanță, și nu numai.

Căsuțele au venit la momentul potrivit pentru a completa colecția Mobexpert. Este un produs inovator, absolut superb, care încurajează petrecerea timpului liber afară, în natură, departe de orașul aglomerat.

Orice moment este un prilej bun pentru relaxare, așa că nu vă rămâne decât să vă mutați reședința de weekend în căsuțele voastre cochete și confortabile, se precizează pe site-ul Mobexpert.

(P) Temperaturi extreme, riscuri moderate... Care este cea mai valoroasă bancnotă românească. Dacă o ai poți primi și 2.300 de lei la schimb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x