Antena Căutare

(P) Orange, rețeaua #1 te aduce mai aproape de muzica preferată la Summer Well

Orange, rețeaua numărul 1 din România, susține și în acest an festivalul de muzică alternativă Summer Well. Cea de-a 11-a ediție are loc zilele acestea pe Domeniul Știrbey din Buftea și se anunță o petrecere pe cinste.

imagine de la summer well cu orange Galerie
Orange, rețeaua numărul 1 din România, susține și în acest an festivalul de muzică alternativă Summer Well. Cea de-a 11-a ediție are loc zilele acestea pe Domeniul Știrbey din Buftea și se anunță o petrecere pe cinste.

A început distracția la Festivalul Summer Well 2022. Din prima zi de festival, biletele au fost sold-out și în următoarele zile, pe scenele amplasate pe domeniul Palatului Știrbey vor urca nume mari ale muzicii.

Mult așteptații Arctic Monkeys, plus peste 30 de alte trupe, fac spectacol pe legendarele scene Summer Well.

În prima seară de festival, mii de tineri au cântat și au dansat până spre dimineață. Nimeni nu s-a plictisit pentru că, pe lângă muzică și mâncare bună, cei prezenți au avut parte și de nenumărate activități distractive.

Ce poți face la zona de relaxare Orange din cadrul Summer Well 2022

De exemplu, special pentru festivalieri, Orange a creat zone de relaxare în care aceștia se pot bucura de super experiențe senzoriale cu ajutorul tehnologiei, jocuri digitale, cinema în aer liber și wi-fi gratuit.

“E super distracție. Mi-au plăcut foarte mult activările din parc de anul acesta, mai ales expoziția interactivă. Acum merg spre main stage.”, a spus unul dintre tinerii prezenți în zona Orange.

Din grijă și pentru copii, Orange le pune la dispoziție gratuit căști care reduc poluarea sonoră și pot reda muzică special reinterpretată pentru ei. Este a 11-a ediție când rețeaua nr. 1 din România este alături de Summer Well.

Program Summer Well 2022. Arctic Monkeys urcă pe Main Stage pe 13 august

Summer Well 2022 a început vineri, 12 august. Festivalierii au fost încântați de Future Islands, Channel Tres, Sad Night Dynamite, Lea Porcelain, Dylan Fraser, Șuie Paparude, Flight Facilities.

Petrecerea continuă cu artiști foarte cunoscuți. Pe 13 august, pe scenele din cadrul festivalului urcă:

  • Main Stage: Arctic Monkeys, Inhaler, Alice Merton, Blu DeTiger, Hayes & Y
  • Wiiings Stage: GoldLink, Amuly
  • After-Party Stage: Digitalism Program Summer Well

Duminică, 14 august 2022, la Festivalul Summer Well sunt așteptați:

  • Main Stage: Nothing But Thieves, Jungle, Roosevelt, Self Esteem, Jadu Heart
  • Wiiings Stage: Tkay Maidza, Killa Fonic
  • After-Party Stage: Bob Moses.
Fața ascunsă a Clujului. Turiștii spun că orașul ”nu pare din România”, dar puțini au cunoscut cel mai rușinos loc al mu... Ce a mâncat o turistă la all inclusive, în Mamaia. A plătit 4.400 lei pentru 7 nopți și un meniu care s-a repetat la fie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x