Antena Căutare

(P) Ponturi de nota 10 pentru cumpărăturile de haine la început de an şcolar

Scoala începe curând, iar lista de cumpărături este din ce în ce mai lungă. Pe lângă achiziţia de ghiozdane şi o mulţime de rechizite, cei mai mulţi părinţi reînnoiesc garderoba copiilor din diverse motive. Fie hainele le-au rămas mici, fie vor să le facă o bucurie acestora şi să îi motiveze odată cu începerea noului an şcolar.

Discount de 50% Galerie
Scoala începe curând, iar lista de cumpărături este din ce în ce mai lungă. Pe lângă achiziţia de ghiozdane şi o mulţime de rechizite, cei mai mulţi părinţi reînnoiesc garderoba copiilor din diverse motive.

Este important ca în garderoba unui şcolar să se regăsească toate articolele de care acesta are nevoie în fiecare zi de şcoală şi nu numai. Înainte de a începe şcoala, părinţii pot discuta cu cei mici pentru a se pune la curent cu gusturile şi preferinţele lor şi pentru a-şi face o listă cu ceea ce au nevoie, astfel încât să nu cumva să uite vreun element important.

Ce articole vestimentare nu trebuie să lipsească din garderoba unui şcolar?

Indiferent de vârstă, există o serie de articole de bază care trebuie să se găsească în garderoba oricărui şcolar: blugi, tricouri, hanorace, pulovere, geci, maieuri, lenjerie, cămăşi, îmbrăcăminte pentru sport. Acestea trebuie să fie achiziţionate în mai multe exemplare, pentru că sunt articole folosite în ţinutele de zi cu zi. Pentru a economisi bani atunci când cumpără haine, părinţii pot folosi vouchere de reduceri şi în acest fel vor cheltui mult mai puţin.

În ceea ce priveşte încălţămintea, copiii vor avea nevoie de adidaşi, sandale, ghete de iarnă şi măcar o pereche de încălţări impermeabile. Indiferent că vor purta uniforma sau nu, toate aceste articole sunt indispensabile pentru orice şcolar.

Echipamentul de sport este la fel de important şi nu poate să lipsească din şifonierul şcolarilor. Fie că vor desfăşura activităţi în interiorul sălii de sport sau în aer liber, aceştia au nevoie de un trening, de bluze de schimb şi de nişte adidaşi lejeri şi confortabili. Poate fi nevoie şi de un alt ghiozdan sau o altă geanta, în care şcolarii să îşi transporte ţinuta de sport la şcoală.

De ce trebuie părinţii să profite de reduceri atunci când cumpără haine la început de an şcolar?

Achiziţiile în materie de vestimentaţie pot fi extrem de costisitoare înainte de începerea unui nou an şcolar, mai ales dacă familia este numeroasă. Din acest motiv, există un pont foarte important pentru toţi părinţii. Aceştia pot face cumpărături folosind cupoane de reduceri, iar la final vor observa că au făcut economii importante pentru bugetul lor.

Un alt sfat pentru părinţii care îşi pregătesc copiii de şcoală, este stabilirea în prealabil a unui buget pentru haine şi rechizite. Acest lucru îi va ajuta să facă alegerile corecte, astfel încât să nu fie nevoiţi să depăşească suma la care s-au gândit. Pentru a face un buget, este necesar să consulte preţurile din magazinele de profil.

Cu un cod reducere About You, părinţii se pot asigura că se vor încadra în bugetul stabilit şi că vor achiziţiona produse de calitate. Reducerile sunt importante la început de an şcolar, când cheltuielile sunt substanţiale. Numai pe ghiozdane, rechizite şi alte accesorii indispensabile părinţii vor scoate din buzunar câteva sute de lei. Profitând de reduceri, vor cumpăra toate articolele de care au nevoie cei mici, la un preţ avantajos.

În final, nici produsele de îngrijire nu ar trebui să rămână o necunoscută pentru cei mai mici membri ai familiei, motiv pentru care aceştia ar trebui să înceapă să le cunoască rolul şi avantajele de la vârste foarte mici. Discount.ro include în oferta sa numeroase produse pentru copii, iar consultarea acesteia nu poate fi decât benefică.

(P)Terapia - 100 de ani de știință, cercetare și inovație în slujba oamenilor și a vieții... (P) Ce salariu poți să câștigi în domeniul IT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x