Antena Căutare

Pâine expirată si mucegăită într-un supermarket din România! Mesajul revoltător al unei femei: ”Mi se părea că ceva e în neregulă…”

Un nou caz devenit viral pe internet, în care un supermarket vinde pâine veche și mucegăită! O bârlãdeancã a cumpãrat de la un magazin din oraș pâine mucegãitã, expiratã de douã zile!

Un nou caz devenit viral pe internet, în care un supermarket vinde pâine veche și mucegăită! O bârlãdeancã a cumpãrat de la un magazin din oraș pâine mucegãitã, expiratã de douã zile!

Femeia a trimis unei publicații locale, vremeanoua.ro, imagini cu pâine mucegãitã, însotitã de un comentrariu referitor la cum si-a pierdut încrederea în suprmarketul respectiv, de unde fãcea aprovizionarea mereu.

Potrivit sursei citate, cazul este acum în atentia Oficiului pentru Protectia Consumatorului Vaslui.

”Ieșind de la muncã intru repede, iau o pâine, merg acasã, fac ceva de mâncare, desfac pâinea… Mi se pãrea cã ceva e în neregulã cu ea… Când citesc eticheta, pâinea era expiratã din 2 septembrie!! Oare în ce lume trãim sã mâncãm pâine expiratã? Bine ca nu i-am dat și copilului. Obișnuiam des sã fac cumpãrãturi acolo dar acum am rãmas cu un gust amar”, a povestit cititoarea publicației vremeanouă.ro.

Rezervor de 34 de litri, bon de 42! Un șofer a povestit cum a fost furat la pompă: ”Când am văzut că nu se mai opreşte, ... Anunț de ultimă oră în învățământ! Profesorii fac grevă, începând cu 2 octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x