Antena Căutare

Previziune terifiantă, de la specialiști, despre pandemia de coronavirus! Câți oameni vor muri! „Până și cel mai bun scenariu îți îngheață sângele în vene”

O previziune terifiantă a fost făcută de o echipă de specialiști despre pandemia de coronavirus. Cercetătorii au spus la cât va ajunge bilanțul negru din cauza Covid-19, în cel mai bun și în cel mai rău caz, dar și cât de mult va fi afectată economia mai multor țări.

Previziune terifiantă, de la specialiști, despre pandemia de coronavirus! Câți oameni vor muri! „Până și cel mai bun scenariu îți îngheață sângele în vene”
Previziune terifiantă, de la specialiști, despre pandemia de coronavirus! | profimediaimages.ro

Potrivit previziunii făcute de oameni de știință de la Universitatea Națională din Australia, în cel mai bun caz, bilanțul morților provocate de coronavirus va ajunge la 15.000.000, într-un an, de la debutul pandemiei, în decembrie.

În cel mai rău caz, însă, coronavirusul va lua 68.000.000 de vieți, conform cercetătorilor.

Același studiu arată că economia unor țări ar putea scădea cu până la 8% din cauza pandemiei de coronavirus.

A crezut că nevasta lui s-a infectat cu coronavirus, așa că a luat o decizie uluitoare! Nici polițiștilor nu le-a venit să creadă ce i-a făcut!

În prezent, bilanțul este de 3.383 de morți cauzate de coronavirus, dintre cele 98.703 de cazuri confirmate.

O româncă, împiedicată să își sărute mama, înainte de a-i fi coborât sicriul în pământ, la Câmpia Turzii, din cauza coronavirusului! „Simt că înnebunesc”

În România, numărul persoanelor depistate cu coronavirus a ajuns, vineri, la opt. Cel mai recent caz este al unei femei în vârstă de 51 de ani, din județul Olt, care a intrat în contact cu bărbatul de 71 de ani, din Suceava, diagnosticat cu COVID -19 după ce s-a întors din Italia.

Coronavirusul, în cifre. Ce categorii de oameni ar trebui, de fapt, să se sperie de virusul ce face prăpăd în lume... Prefectul de Timiş a leșinat la şedinţa Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, pe tema coronavirusului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x