Antena Căutare

O româncă, împiedicată să își sărute mama, înainte de a-i fi coborât sicriul în pământ, la Câmpia Turzii, din cauza coronavirusului! „Simt că înnebunesc”

O româncă a fost împiedicată să își sărute mama pentru ultima dată, chiar înainte ca aceasta să fie coborâtă în mormânt, la Câmpia Turzii, din cauza spaimei generate de coronavirus.

O româncă, împiedicată să își sărute mama, înainte de a-i fi coborât sicriul în pământ, la Câmpia Turzii, din cauza coronavirusului! „Simt că înnebunesc”
O româncă, împiedicată să își sărute mama pentru ultima dată, la Câmpia Turzii, înainte de a-i fi coborât sicriul în pământ, din cauza coronavirusului!

Românca s-a întors recent din Italia, pentru a-și înmormânta mama, dar a fost pusă în izolare la domiciliu, din cauza pandemiei de coronavirus.

Femeia nu este infectată cu coronavirus, nici nu a avut vreodată simptome, dar nu a putut fi alături de mama ei, pe ultimul ei drum.

„Simt că înnebunesc în casă, am venit în România să îmi înmormântez mama și în schimb am fost închisă între patru pereți”, a povestit românca, potrivit rotalianul.com.

Românca, Mihaela, este din Câmpia Turzii, dar trăiește din anul 2007 în Italia, la Cuneo. Acolo îi are alături pe soțul, copiii și nepoții ei. Acasă, în România, le mai avea doar pe mama și pe o soră.

Spre sfârșitul lunii februarie, mama ei, în vârstă de 70 de ani, a fost internată la spital, deoarece avea probleme cu inima. Femeia a murit miercuri dimineață, pe 26 februarie.

Mihaela a hotărât să plece de urgență în țară, dar mai întîi a sunat la aeroportul din Cluj, ca să afle dacă riscă să fie pusă în izolare, din cauza pandemiei de coronavirus. A fost asigurată cu nu va avea probleme, dacă nu are simptome provocate de infectarea cu Covid-19. Așa că s-a întors în țară fără teamă.

A luat avionul de la Bergamo și a ajuns la Cluj noaptea târziu, iar la aeroport a așteptat-o cumnata sa cu mașina.

„Am completat chestionarul cu datele personale, m-au întrebat din ce zonă vin mai exact, mi-au măsurat temperatura și totul a fost în regulă. Am mers acasă, la Câmpia Turzii, pe mama o aduceau la capela cimitirului a doua zi”, a mai povestit femeia.

Citește și: A crezut că nevasta lui s-a infectat cu coronavirus, așa că a luat o decizie uluitoare! Nici polițiștilor nu le-a venit să creadă ce i-a făcut!

Lucurile au luat însă o întorsătură neașteptată pentru Mihaela, deși în avionul cu care venise nu a fost nicio persoană suspectă de coronavirus. S-a trezit la ușă cu o reprezentantă a Direcției Publice de Sănătate (DSP), care i-a transmis că este declarată în izolare la domiciliu și nu are voie să părăsească locuința timp de 14 zile.

„Cum?? Nu-mi venea să cred! De la aeroport nu-mi spusese nimic, cum de așa, deodată, sunt suspectă de coronavirus? O colegă de-a cumnatei mele de serviciu m-a pârât la DSP. În România lumea se teme de coronavirus, iar noi, cei din Italia, suntem priviți cu suspiciune. Colega cumnatei mele știa că vine să mă ia de la aeroport și a sunat la DSP. Doamna care a venit și m-a înștiințat că nu am voie să părăsesc domiciliul timp de 14 zile a vorbit cu mine de departe, de pe scări, nici nu s-a apropiat de ușă”, și-a continuat Mihaela povestea.

Citește și: O româncă din Lombardia, dezvăluire tulburătoare! Ce coșmar trăiește în Italia, din cauza coronavirusului! „Ne-au nenorocit pe toți!”

„Doar sâmbătă de dimineață mi-au permis să ies un pic până la capelă să o văd pe mama, când nu era nimeni. Mi-au spus cei de la Direcția de Sănătate că pot să merg la înmormântare, dar să stau minim la 2 metri distanță de toată lumea, să am mască la gură și oricum, dacă mă prezint acolo vor fi puse în izolare la domiciliu toate persoanele prezente. Cum să mă duc atunci?? Cum?? Din vina mea să stea cu toții închiși în casă, știți ce înseamnă să stai închis între patru pereți gândindu-te că poate cine știe ce boală dă peste tine dintr-un moment în altul? Cu toate că la înmormântare nici nu a fost lume multă, nu vine lumea, se teme de adunări, mai ales că mulți știau că veneam eu din Italia”, a mai spus Mihaela.

Femeia a povestit că primește produse alimentare de la persoane care îi cumpără ce are nevoie, îi duce acasă și le dă banii.

Petice de asfalt, puse pe ploaie, pe DN1:”Săptămâna trecută făceau același lucru, în același loc”... Klaus Iohannis a plantat un copac în judeţul Dâmboviţa: Pădurea trebuie protejată. Este inadmisibil ca în secolul XXI să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x