Antena Căutare

„Să știți că tatăl meu este un erou! Când voi fi mare, vreau să fiu exact ca el!”. Cum se vede pandemia de coronavirus prin ochii copiilor care îşi ştiu părinţii în prima linie - VIDEO

Copiii salvatorilor aflați în prima linie, în lupta cu pandemia de coronavirus, își văd părinții ca pe niște eroi. Un paramedic cu doi băieți acasă a povestit cât de greu este în această perioadă, pentru el și familia lui.

Adrian Gheorghe este pompier militar de 14 ani şi e în prima linie, în lupta cu pandemia de coronavirus. Îşi găseşte puterea să o ia de la capăt în fiecare zi când îşi priveşte băieţii: Ayan şi Fabian.

Un curcubeu şi o ambulanţă, dar şi mesajul: „Tati, eroul meu". Aşa îi spune Fabian tatălui său în vremurile care le-au răpit mult din timpul petrecut împreună.

„Să știți că tatăl meu este un erou. Zi de zi salvează vieți. Când voi fi mare, vreau să fiu exact ca el”, a spus Fabian.

„Ei sunt icoanele mele. Este cel mai rău lucru să nu poți petrece timp cu ei. Sunt comorile mele. E foarte greu să putem să menținem distanța. Dacă asta e meseria mea și mă supun riscului tură de tură, pe ei nu vreau să-i supun la acest risc.

În momentul când spun: «Tati, ai grijă de tine», pur și simplu mă încarc de energie și îmi ajunge pentru o tură întreagă. Sunt cel mai mândru tată din lume!​”, a spus parmedicul.

Ieri a fost Ziua Internațională a Pompierilor, marcată, însă, fără defilări şi mult fast ca în alţi ani, dar cu mai multe misiuni decât de obicei.

„Diferența este că, în acest an, trebuie să purtăm mască și mănuși, pentru că și până acum, orice zi specială o sărbătoream prin muncă și printr-o strângere bărbătească de mână”, a spus Florin Chisim, purtător de cuvânt al ISU Gorj.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de COVID-19, precum și numărul cazurilor de coronavirus în România, aici!

Un nou focar de coronavirus în România! Cinci străini au fost depistați cu COVID-19! Din ce țară au venit... Ion Irimescu a murit. S-a infectat cu noul coronavirus în timp ce se lupta să salveze alte vieți: „Trebuie să fim buni, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x