Panică la telecabina de la Bâlea Lac, din cauza unei defecțiuni! 70 de persoane nu pot să coboare de pe munte

 

Telecabina de la Bâlea Lac s-a blocat marţi din cauza unei defecţiuni tehnice, a anunţat Adrian David, Şeful Salvamont Sibiu, conform Antena 3.

Telecabina este blocată fără oameni în ea, acum se lucrează la remedierea defecţiunii tehnice, a precizat marţi seara, pentru Agerpres, Lidia Bădilă, purtătoarea de cuvânt a societăţii care administrează telecabina.

'Telecabina este blocată, dar nu se află oameni în ea. Sunt 70 de oameni sus, la Bâlea Lac, din care 40 de copii, care deocamdată nu pot coborî cu telecabina. A trebuit să se înlocuiască o piesă. Cel mai probabil cei 70 de turişti vor trebui să înnopteze tot sus, la Bâlea Lac', a explicat Lidia Bădilă.

Potrivit acesteia, proprietarii Cabanei Bâlea Lac, care deţin şi telecabina de la Bâlea, le asigură celor 70 de turişti rămaşi sus, la peste 2.000 de metri altitudine, cazarea în această noapte.

'Dacă defecţiunea nu se va putea remedia în această seară vom asigura cazarea celor 70 de turişti aflaţi acum la Bâlea Lac', a dat asigurări Lidia Bădilă.

Niciunul din cei 70 de turişti nu are probleme medicale şi nu necesită coborârea urgentă de pe munte, potrivit Şefului Salvamont Sibiu, Adrian David.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe