Antena Căutare

Parada militara incurca traficul. Repetitiile pentru 1 Decembrie au schimbat traseul soferilor

De o parte disciplina militara, de cealalta nervi. Asa a trecut prima zi de repetitii pentru parada de Ziua Nationala. In vreme ce la Arcul de Triumf nu s-a auzit nici musca, pentru ca ostasii si-au vazut linistiti de treaba, pe strazile din jur a fost un vacarm de neinchipuit. Soferii si-au descarcat nervii cu injuraturi si claxoane prelungite

Repetitiile pentru parada militara de 1 Decembrie au schimbat traseul pe care-l foloseau in mod obisnuit soferii. Chiar daca se intampla o data pe an, n-au avut prea multa rabdare si nici n-au cautat alternative. au sperat ca vor face minuni cu claxonul.

In nordul Bucurestiului s-a mers bara la bara inca de la prima ora a diminetii, cand o parte a Bulevardului Kiseleff a fost inchisa pentru a face loc militarilor, dar si vehiculelor blindate care urmau sa participe la repetitie.

Toti soferii care foloseau pana acum bulevardul Kiseleff pentru a iesi din Capitala sau pentru a ajunge in centrul Bucurestiului au fost obligati sa foloseasca rutele ocolitoare, iar masinile au stat bara la bara.

Greu a fost si pentru soferii care au intrat in Capitala. Cozile s-au intins pe cativa kilometri. Misiune dificila au avut si echipajele de pe salvari.

Doar transportatorii au profitat de aglomeratie. Cei mai multi dintre cei care fac curse in jurul Bucurestiului nu au dat un bilet astazi, cu toate ca au circulat cu microbuzele arhipline.

In tot acest timp, pe bulevardul Kiseleff, militarii, politistii si jandarmii isi vedeau serios de treaba. S-au aliniat cu precizie si au asteptat semnalul pentru defilare.

Pe sub Arcul de Triumf au trecut astazi circa 1.500 de militari, masini blindate ale armatei, dar si patrulele calare.

De mentionat este si faptul ca RATB va reorganiza traseele din zona centrala cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

La tara a inceput deja Ignatul! Crescatorii de porci si-au scos animalele la vanzare si pe internet... Romania este cimitirul de masini al Europei! Strainii ne vand autoturisme vechi, iar cele noi raman nevandute in fabrica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x