Antena Căutare

Păreau a avea pioșenie creștină, dar banul, ochiul dracului, i-a ispitit! O româncă şi un cetăţean din Republica Moldova, arestaţi în Italia, după ce au furat bani din cutia milei

O româncă şi un cetăţean din Republica Moldova au fost arestaţi în Italia după ce au furat bani din cutia milei, la o biserică de lângă Verona.

O româncă şi un cetăţean din Republica Moldova au fost arestaţi în Italia după ce au furat bani din cutia milei, la o biserică de lângă Verona.

Carabinierii îi puseseră sub urmărire deoarece după fiecare popas al lor în biserică, în cutia milei erau găsiţi mai puţini bani ca de obicei. Până la urmă, ei au fost prinşi asupra faptului, cu 250 euro furaţi. Cei doi îşi confecţionaseră unelte cu care reuşeau să scoată bancnote şi monede prin deschiderile făcute pentru depunerea banilor. Deşi sunt trecuţi de prima tinereţe, presa italiană îi compară cu renumitul cuplu de hoţi şi criminali americani din anii '20, Bonnie şi Clyde.

UPDATE: Rezultate loto 6 din 49 din 11 martie. Numerele extrase și câștigătoare sunt...... Să nu faci asta DUMINICĂ, e mare păcat în POST! Dezlegare la brânză, lapte, ouă şi peşte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x