Antena Căutare

Bărbatul care i-a mulțumit celui care i-a accidentat grav soția, în doliu! Femeia a murit la zece luni de la impactul teribil

Ofelia Marincu, patroana unui hotel din Giroc, s-a stins din viață la zece după ce a fost implicată într-un accident cumplit, ce a avut loc chiar a doua zi de Paște. 

Ofelia Marincu, patroana unui hotel din Giroc, s-a stins din viață la zece după ce a fost implicată într-un accident cumplit, ce a avut loc chiar a doua zi de Paște.

La o intersecție din Giroc, mașina în care se afla Ofelia Marincu a fost izbită violent de un alt autoturism la volanul căruia se afla un medic timișorean. Aflată pe bancheta din spate, femeia a fost rănită grav, suferind multiple traumatisme, mai ales în zona capului.

Impactul dintre cele două vehicule a fost deosebit de violent, martorii oculari povestind că, după tamponare, Dacia Logan s-a rostogolit de câteva ori în afară carosabilului.

Aflată pe bancheta din spate a autoturismului, Ofelia Marincu a suferit răni extrem de grave, medicii fiind rezervați în privința șanselor de supraviețuire încă de atunci. În ciuda intervențiilor chirurgicale și a atenției maxime cu care a fost îngrijită, Ofelia Marincu ea nu a mai putut să fie salvată.

Conform presei locale, fratele acesteia, care este polițist examinator la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Timiș, a ajuns la fața locului imediat după accident, iar când și-a văzut sora în mormanul de fiare, a fost la un pas să se răzbune cu pistolul pe care-l avea în dotare.

La o săptămână de la accidentul teribil, care a avut loc chiar în a doua zi de Paște, după ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, femeia era în afara oricărui pericol. Atunci, Petrişor Marincu a declarat pentru „Adevărul” că îi mulţumeşte lui Dumnezeu că accidentul a fost provocat de un medic, care a ştiut să îi acorde soţiei sale primul ajutor.

„Suntem foarte bine. Eu şi fiica mea am mers pe picioare la spital pentru investigaţii şi am plecat pe picioare. Soţia a rămas acolo. Acum este foarte bine. Are şanse de sută la sută să nu aibă nevoie nici de recuperare. Dumnezeu a lucrat şi ne-a ajutat. Mulţumim şoferului care a fost că a fost medic pentru că dacă era altul, poate soţia mea nu mai era acum. El a fost omul care a salvat-o, a fost limpede, treaz, fără niciun gram de alcoolemie în el. El i-a acordat primul ajutor. Dacă era un alt şofer, soţia mea nu mai era acum. El şi când s-a adunat lumea acolo şi a întrebat: «cine-i şoferul? cinei şoferul?», a spus că şoferul a fugit, dar el era de fapt cu soţia mea, o ţinea cu capul pe piciorul lui şi o curăţa tot timpul şi ştia ce trebuie să îi facă. Datorită lui, în 45 de minute a fost în sala de operaţie şi au fost mobilizaţi toţi doctorii buni. Starea ei este acum neaşteptat de bună”, a declara Petrişor Marincu pentru „Adevărul”.

Epidemie de gripă. Cum se folosește masca de protecție: diferența dintre partea verde și partea albă... Ecaterina Andronescu anunță schimbări în învățământ:”Programa școlară va fi modificată cât mai repede!” Toți elevii vor ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x