Antena Căutare

Patron de presa, retinut pentru santajarea lui Ioan Niculae

Mihai Ghezea, fostul patron al ziarului "Atac la persoana", a fost retinut de DNA, fiind acuzat ca l-ar fi santajat printr-un contract de publicitate pe Ioan Niculae, patronul echipei de fotbal Astra Ploiesti si al Holdingului InterAgro, informeaza Mediafax.

Conform unor surse judiciare, Ghezea a fost saltat de pe strada, din zona Pietei Victoria, si dus la Politia Capitalei pentru audieri.

Procurorii analizeaza un contract de publicitate incheiat in luna aprilie intre InterAgro si "Atac la persoana", printre ale carui clauze figureaza ca ziarul sa se abtina de la a publica materiale care sa aduca atingere sau sa afecteze companiile lui Niculae sau imaginea acestuia. Valoarea contractului ar fi fost de 1.000 de euro lunar.

Dupa primele trei luni de contract, Mihai Ghezea a reziliat insa contractul si a publicat un material jurnalistic ce viza viata personala a lui Ion Niculae.

Potrivit surselor citate, rezilierea brusca a contractului a survenit ca urmare a faptului ca Ghezea dorea majorarea sumei prevazute in document. In acest context, in luna iulie patronul de la Astra Ploiesti a depus o plangere penala la politie acuzandu-l pe Ghezea de santaj.

Bucuresti, bataie cu focuri de arma: Doi barbati, la spital... VIDEO! Statiunea Vidra, fosta perla a turismului romanesc, in paragina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x