Antena Căutare

Patronul Aldis Calarasi, George Naghi, a murit in urma unui accident de salupa

Omul de afaceri George Naghi a murit, in urma unui accident de salupa. George Naghi se afla alaturi de sotia sa, Alina, la bordul unei salupe care, potrivit primelor informatii, pe fondul vitezei excesive, s-a izbit violent de un damb la intrarea pe canalul siderurgic.

UPDATE!






George Naghi(59 de ani), impreuna cu sotia sa, erau proprietarii Aldis Calarasi, unul dintre cei mai importanti producatori de mezeluri din tara.

Omul de afaceri George Naghi avea o avere estimata la circa 28 de milioane de euro in 2010.

"Dupa impact, George Naghi si sotia sa au fost aruncati pe malul stang al Bratului Borcea, iar salupa a revenit in apa. Barbatul, de 59 de ani, a decedat, medicii de la ambulanta constatand decesul acestuia, dupa ce au incercat sa-l resusciteze, iar sotia sa a suferit rani si a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi", a spus inspector Ramona Tudor, pentru Mediafax.

La fata locului politia efectueaza cercetari pentru a stabili modul in care s-a petrecut tragedia. Anchetatorii iau in calcul mai multe ipoteze, printre care viteza excesiva sau o suferinta a lui George Naghi care nu i-a mai permis sa controleze ambarcatiunea. Din primele informatii, Gheorghe Naghi si sotia sa, Alina, erau singurele persoane aflate in salupa.





Foto: observatorcl.info

Peste 2.000 de persoane, cercetate pentru fapte de coruptie in prima jumatate a anului... Tulcea: Un fost luptator K1 a bagat in spital un DJ, in coma de gradul 4...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x