Antena Căutare

Mai mulți români din județul Olt, ieșiți pe stradă de 1 Mai, au primit o amendă record. Suma e uriașă!

Cum să rămâi fără bani de 1 Mai? Te apuci să ieși pe stradă cu "tovarășii"! S-a întâmplat în județul Olt, în Osia Mică, acolo unde nouă români au încălcat orice măsură impusă de autorități și au fost amendați cu 80.000 de lei

Mai mulți români din județul Olt, ieșiți pe stradă de 1 Mai, au primit o amendă record. Suma e uriașă!
Amenzi date de polițiști de 1 Mai. Foto ilustrativă | Hepta

Cei nouă au între 15 și 36 de ani și au ieșit la plimbare, ignorând faptul că legea interzice formarea unui grup mai mare de trei persoane.

Citește și: Un celebru medicament pentru potență ar putea trata COVID-19: „Da, poate distruge coronavirusul! Avem rezultate excelente”

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Osica au identificat 9 persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 36 de ani, toate din comuna Osica de Sus. Două dintre persoanele identificate sunt minore.

Astfel, data de 1 mai a.c., aceștia au circulat în afara locuinței, fără a respecta măsurile generale de prevenire a răspândirii COVID-19, prin formarea unui grup mai mare de trei persoane.

Polițiștii au sancționat contravențional cele 9 persoane, cu amenzi în valoare totală de 80.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr.2/ 2020.”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Minciuni și dezastru la Suceava! Șase decese cauzate de coronavirus au fost „rătăcite”! Explicațiile generalului Oprea, ... Un celebru medicament pentru potență ar putea trata COVID-19: „Da, poate distruge coronavirusul! Avem rezultate excelent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x