Antena Căutare

Peste 20 de turiști, printre care 9 copii, sunt blocați pe munte

Peste 20 de turisti, între care nouă copii, sunt blocaţi pe Vârful Roman din judeţul Vâlcea, din cauza unui drum greu de parcurs, acoperit cu zăpadă. Întâmplarea nefericită s-a petrecut miercuri dimineață. Jandarmii şi salvamontiştii intervin.

Peste 20 de turiști, printre care 9 copii, sunt blocați pe munte
| Antena 3

Operațiune de salvare în zona Horezu, acolo unde peste 20 de turisti, intre care 9 copii, au rămas blocați pe munte. Turiștii au petrecut revelionul la o cabană de pe Vârful Roman. Când au constat că au rămas înzăpeziți, oamenii au cerut ajutor printr-un apel telefonic la 112. Turiștii au rămas blocați cu șase mașini.

Şeful Serviciului Salvamont Vâlcea, Mircea Lera, a declarnt că turiştii au intrat pe un drum închis, acoperit de zăpadă, pe care nu mai pot înainta. El a mai adăugat că la fața locului au ajuns utilajele de deszăpezire și că turiştii vor fi ajutaţi să coboare imediat ce drumul le va permite.

Descoperire înfiorătoare! Copil minor, obligat să-și îngroape propria mamă: Anchetatorii spun că femeia ar fi fost acope... Proiect pentru încă o zi liberă la stat, în 2018. Anul acesta, doar trei pică în weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x