Antena Căutare

Detalii șocante ies la iveală despre elicopterul care a aterizat în fața clubului din Mamaia! Totul a fost făcut parte dintr-un plan bine pus la punct

Ies la iveală detalii şocante despre elicopterul care a aterizat în faţa clubului şi care a fost pe punctul de a provoca o tragedie!

Ies la iveală detalii şocante despre elicopterul care a aterizat în faţa clubului şi care a fost pe punctul de a provoca o tragedie!

Pilotul nu a avut nicio clipă inteţia de a ateriza pe heliport, aşa cum a declarat iniţial şi cum ar fi trebuit. Planul de zbor îl contrazice.

Conform unor surse, se pare că pilotul nu a intenționat nicio clipă să aterizeze pe heliport, întrucât organizatorii și-ar fi dorit ca prin această acțiune să se facă reclamă atât firmei de aerotaxi, cât și clubului.

O tânără a surprins momentul în care un elicopter a aterizat în fața unui club din Mamaia și a pus filmulețul pe Facebook cu următorul comentariu: „Până să vă arate televiziunile, vă arăt eu aroganța supremă: să aterizezi cu elicopterul în fața clubului la Mamaia. Și.. cât pe ce, să faci și un mic accident”, scrie ea într-o aluzie la momentul de „suspans” al înregistrării video.

Pilonii Podului Constanţa, măcinaţi până la fier, au fost tencuiţi cu o substanţă albă de cei de la CFR Infrastructură... Vești proaste de la meteorologi! Zonele în care a fost emis COD PORTOCALIU de ploi torențiale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x