Live acum Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

S-a apucat să își tranșeze porcul în spatele blocului, printre mașini. După amenda primită de la Poliție, orădeanul va manca cei mai scumpi cârnați din viața lui!

Un bărbat a scos un porc în spatele blocului și a început să-l tranșeze printre mașinile parcate. Alertați de vecinii indignați, polițiștii i-au dat o amendă usturătoare. Ce preț a plătit orădeanul care a vrut cârnați de porc făcuți în casă?

Un orădean a fost de Poliție în timp ce își tranșa porcul în spatele blocului

Mediafax

Un bărbat din Oradea și-a început pregătirile de Crăciun cu un porc „gras și frumos” din care urma să facă tradiționalele preparate de pus pe masă. Cum animalul era mare, iar apartamentul mic, și-a chemat două ajutoare de nădejde și s-au apucat să-l tranșeze în spatele blocului, printre mașinile parcate.

Când au văzut ce se întâmpla sub geamurile lor, vecinii au sunat imediat la Poliție.

Ioan Nicolae Găluţ, şef serviciu în cadrul Poliţiei Locale Oradea, a declarat, luni, pentru Mediafax, că animalul a fost adus de la Biharia, unde fusese sacrificat.

„Un bărbat care locuieşte pe strada Aluminei din cartierul Rogerius din Oradea a fost amendat contravenţional cu 1.000 de lei de Poliţia Locală după ce a fost prins că tranşa un porc în spatele blocului, după garajele din zonă. Acesta era ajutat de doi prieteni şi a spus că a cumpărat porcul de la Biharia, unde a fost sacrificat, de unde l-a adus în Oradea. Vecinii au sunat la Poliţia Locală indignaţi de faptul că bărbatul a tranşat porcul în cartier”, a spus Găluţ.

Reprezentanţii DSVSA Bihor au prelevat probe de carne pentru analize de trichineloză.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro