Antena Căutare

Doi polițiști prinși în timp ce făceau un lucru revoltător într-o intersecție din București! Au fost pedepsiți exemplar

Claudiu Aurel Cojocariu si Marius Gabriel Necula au fost condamnati de Tribunalul Bucuresti la cate 6 ani de inchisoare cu executare, ei fiind acuzati ca cereau mita de la soferii prinsi ca treceau pe culoarea rosie a semaforului in zona Razoare.

Claudiu Aurel Cojocariu si Marius Gabriel Necula au fost condamnati de Tribunalul Bucuresti la cate 6 ani de inchisoare cu executare, ei fiind acuzati ca cereau mita de la soferii prinsi ca treceau pe culoarea rosie a semaforului in zona Razoare.

Potrivit deciziei instantei, Claudiu Aurel Cojocariu si Marius Gabriel Necula au interdictia de a exercita profesia de politist, pe o perioada de 5 ani, dupa executarea pedepsei inchisorii.

In acelasi dosar, alti doi politisti, Constantin Cristian Radulescu si Adrian Stobocica, au fost condamnati la 3 ani de inchisoare cu suspendare, ei fiind obligati sa munceasca 100 de zile in folosul comunitatii, primul in cadrul a doua scoli din Slatina, judetul Olt, iar al doilea - politist la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului din sectoarele 3 si 5 din Bucuresti.

Luna martie, luna în care totul s-a schimbat în România. Vestea așteptată de toată țara... Sinucidere șocantă în Prahova! Un tânăr a intrat cu mașina într-un copac! Mesajele de adio pe care le-a lăsat sunt uluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x