Antena Căutare

”Prea mulți oameni mor singuri!” Mărturisirile cutremurătoare ale unui medic de la Urgențe: ”E un haos total ce trăim acum, e copleșitor!”

”Prea mulți oameni mor singuri.” Asta spune un medic de urgență din New York, Statele Unite ale Americii, care a știut întotdeauna că moartea face parte din meseria pe care și-a ales-o, însă niciodată nu s-ar fi gândit că va trăi astfel de vremuri. 

”Prea mulți oameni mor singuri!” Mărturisirile cutremurătoare ale unui medic de la Urgențe: ”E un haos total ce trăim acum, e copleșitor!”
”Prea mulți oameni mor singuri!” Mărturisirile cutremurătoare ale unui medic de la Urgențe: ”E un haos total ce trăim acum, e copleșitor!”

Kamini Doobay, medic de urgență în New York, a vorbit despre situația disperată din unitatea medicală în care lucrează după izbucnirea crizei de coronavirus.

ALERTĂ! S-a înregistrat al 26-lea deces în România 1.292 de cazuri de infectare cu Covid-19

Astfel, femeia a explicat că sunt prea mulți oameni care mor singuri, întrucât vizitele nu sunt permise, din cauza protocolului pentru a preveni răspândirea virusului.

”Pacienți care se află pe patul de moarte ajung să moară singuri. E incredibil de dureros să vezi membri ai familiei care sună să afle detalii despre starea celor dragi și ajung să izbucnească în lacrimi.”, povestește femeia în vârstă de 31 de ani.

De asemenea, ea spune că situația a scăpat de sub control și totul e foarte ”haotic, copleșitor”, întrucât numărul cazurilor de coronavirus crește de la o oră la alta, iar spitalul a ajuns să fie plin.

Alexandru Rafila, scenariu sumbru pentru România: ”Vom trece de 1.000 de cazuri de coronavirus pe zi!” Când se va întâmpla acest lucru

Coronavirus în SUA, cifre oficiale

Statele Unite, unde numărul de cazuri înregistrate de Covid-19 a explodat, au depăşit vineri pragul de 100.000 de persoane infectate, potrivit unui bilanţ anunţat de Universitatea Johns Hopkins, scrie AFP.

SUA au depăşit joi Italia şi China şi au devenit ţara cu cele mai multe cazuri declarate de infecţie cu noul coronavirus. Vineri, erau deja aproape 15.000 de cazuri în plus faţă de Italia şi 20.000 în plus faţă de China.

Numărul deceselor a rămas mai puţin important în SUA decât în cele două ţări, cu un total de 1.544.

Rata mortalităţii din cauza maladiei în Statele Unite, bazată pe numărul de cazuri recenzate, este de 1,5%. În Italia este de 10,5%Statele Unite, unde numărul de cazuri înregistrate de Covid-19 a explodat, au depăşit vineri pragul de 100.000 de persoane infectate, potrivit unui bilanţ anunţat de Universitatea Johns Hopkins, scrie AFP.

Concurs pentru proiecte de cercetare românească, pentru studiul noului virus SARS COV 2... Iohannis, vizită la spitalul ridicat de Armată: ”Este o perioadă grea, ne așteptăm la o creștere a numărului de cazuri d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x