Antena Căutare

Crăciunul la un click distanță! Soluția ideală pentru a avea sărbători frumoase fără a mai pierde zile în șir

Veste excelentă pentru toți românii care nu au timp de pregătiri pentru sărbători! Mâncarea tradițională, aranjamentele și cadourile sunt de acum la un click distanță!

Veste excelentă pentru toți românii care nu au timp de pregătiri pentru sărbători! Cum poți avea un Crăciun de poveste la un click distanță!

Pentru că mulți români se confruntă cu lipsa timpului, mai multe persoane creative și cu ceva mai mult timp la dispoziție vin în ajutorul nostru!
De acum doar cu un singur click poți avea direct la tine acasă bradul, aranjamentele pentru decor și mâncarea delicioasă ca la mama acasă!
Tot ce trebuie să faci, este să comanzi această cutie magică care cuprinde întreaga recuzită pentru un aranjament de poveste pentru Crăciun!

Pentru a fi și mai ușor de rezolvat decorul, cutia magică vine și cu instrucțiuni, pentru a nu întâmpina nicio problemă. Totul este gândit pentru a ieși un decor de nota 10, proiectat de specialiști!

Același lucru se întâmplă și cu pregătirea mesei de Crăciun care necesită mult timp, bani și mers în supermarketuri pentru aprovizionare. Multe persoane apelează la părinți sau la firmele specializate pentru a le pregăti cele mai bune bucate tradiționale.

Situație disperată! Vremea extrem de rea a lăsat fără curent electric peste 40.000 de oameni din 60 de localităţi. Care ... Revelion ca acasă, într-o altă casă! Care sunt preferințele românilor în acest an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x