Antena Căutare

Revoltă! Preot din Giurgiu, alungat de localnici. Oamenii au făcut o descoperire scandaloasă despre bărbat: „Nu ne mai permitem”

Locuitorii din comuna Adunații Copăceni din Giurgiu sunt porniți să îl alunge pe preot, după ce au făcut o descoperire șocantă.

Revoltă! Preot din Giurgiu, alungat de localnici. Oamenii au făcut o descoperire scandaloasă despre bărbat: „Nu ne mai permitem”
Localnicii din Adunații Copăceni (Giurciu) sunt revoltați

Se anunță o nouă zi cu scandal în comuna Adunații Copăceni din Giurgiu. Localnicii sunt hotărâți să nu îl mai lase pe preot să intre și să slujească în biserică! Această revoltă îl vizează pe parohul bisericii ”Sf Cuvioasă Parascheva Pâslari” din satul Dărăști Vlașca.

PREOT ALUNGAT DE LOCALNICI, ÎN GIURGIU

Slujitorul altarului a anunțat că a revenit la biserică după o suspendare decisă de superiorii săi.

Venit în această dimineață la Parohie, preotul a fost întâmpinat de zeci de oameni din sat care au strigat că nu îl mai doresc și să plece de aici.

citește și: Preot din Cluj, mesaj virulent după apariția teoriilor conspiraționiste COVID-19: ”Haideți să terminăm cu prostiile. Mulţi citesc două fraze pe Dr. Google şi sunt specialişti!”

Creștinii spun că nu își permit un preot ca acesta, în sensul în care orice rânduială bisericească aici costă extrem de mulți bani.

citește și: Imagini revoltătoare! Sute de oameni înghesuiți la o Biserică din Pitești. Preotul a leșinat în timpul slujbei - Video

Preotul a intrat fără a vorbi cu creștinii și a început slujba. Acesta probabil a cerut și ajutorul autorităților, pentru că în curtea bisericii au apărut și polițiștii.

Localnicii spun că preotul are două dosare la DNA Giurgiu pentru profanarea de morminte și luare de mită. Urmărește clipul video de mai sus din Antena 3 ca să afli mai multe detalii despre acest subiect.

Covid-19, cifrele adevărate! De ce nu s-a anunțat numărul real de infectări cu noul coronavirus... Încă un județ din România revine la restricțiile din starea de urgență! Ce anunță autoritățile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x