Antena Căutare

Presedintele Bancii Carpatica, condamnat la inchisoare

Ilie Carabulea, presedintele Bancii Carpatica, fost condamant definitiv la un an si jumatate de inchisoare. Acesta este acuzat de procurori ca ar fi dat mita fostului prim-procuror din Sibiu acum doi ani. Carabulea a fost condamnat la 1 an si 6 luni de inchisoare pentru dare de mita si cumparare de influenta.

In acelasi dosar a fost condamnat si fostul prim-procuror din Sibiu, Florin Apostu, care i-ar fi cerut bani in 2010 omului de afaceri. Apostu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare. Carabulea i-a fi dat acestuia 4000 de lei mita pentru rezolvarea favorabila a unui dosar, potrivit anchetatorilor.

Si fostul ofiter SRI Sibiu, Tiberiu Narcis Popescu, a primit o pedeapsa de 2 ani de inchisoare, pentru o acuzatie de dare de mita si alte 4 acuzatii de complicitate.

In acelasi dosar Nicolae Boza a fost achitat.


Foto:forbes.ro

DNA a inceput din nou urmarirea penala a lui Miron Mitrea... Impuscaturi in Sectorul 5 din Capitala: 3 raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x