Antena Căutare

Pretinsul mostenitor al lui Sergiu Nicolaescu nu exista

Moartea regizorului Sergiu Nicolaescu a starnit numeroase controverse. Printre acestea si cea legata de presupusul fiu. Usor-usor, insa, se face lumina in privinta potentialilor urmasi  ai maestrului. Dupa mai multe zile de supozitii exista o certitudine. Este vorba despre un barbat care vrea sa demonstreze in instanta ca este sange din sangele marelui regizor

Marea dorinta a regizorului de a avea macar un fiu i s-ar putea indeplini… dupa moarte. Potentialul mostenitor are 32 de ani, traieste in Dusseldorf, in Germania si vrea cu orice pret sa afle acum daca Sergiu Nicolaescu ii este tata. A facut astfel, toate demersurile necesare, la judecatorie.

In solicitare, tanarul sustine ca este fiul nelegitim al marelui regizor. Si ca s-ar fi nascut in urma unei relatii dintre mama lui si celebrul cineast. "Inca de la inceputul vietii am aflat de la mama mea ca tatal meu este un cunoscut regizor de film, astfel incat, datorita inaintarii in varsta am inceput sa fiu din ce in ce mai curios si astfel am aflat de la mama mea ca tatal meu biologic este Sergiu Nicolaescu", se arata in cererea depusa la Judecatoria Sectorului 1.

Nu este singura solicitare pe care presupusul fiu a trimis-o la instanta. Tot el a cerut si oprirea incinerarii pentru ca posibilitatea recoltarii unei probe ADN sa nu fie distrusa. Cererea a ramas fara obiect, dar va fi luata totusi in discutie de un magistrat.

Pe de alta parte, sora regizorului a declarat ca este dispusa sa-l ajute pe presupusul nepot sa afle adevarul. Si la fel de dispusa este si sa-l taxeze daca acesta este un impostor. “Eu nu cred. Cred ca e o minciuna, dar cu toate astea accept testul ADN. Daca ADN-ul se adevereste si e fiul lui frate'miu, foarte bine, nu e nicio suprare. Dar, daca se adevereste ca-s minciuni, cer daune morale. Sute de mii de euro. 200 de mii de euro ca sa-i dau la o casa de batrani si la un camin de copii. Ca sa se invete minte ca nu trebuie sa vorbeasca pe urma oamenilor care nu mai sunt!” a declarat Iolanda Nicolaescu.

Drumul pana stabilirea paternitatii este insa lung. Poate dura chiar si cativa ani.

CFR Calatori inchide mai multe agentii de voiaj... Iarna grea s-a intors in Moldova. In Botosani, soferii au vazut in fata ochilor doar zapada viscolita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x