Antena Căutare

Informația momentului! Ce vrea să facă Primăria cu Podul Grant și când va fi totul gata

Vestea momentului pentru bucureșteni! Primăria Capitalei a anunțat ce se va întâmpla cu Podul Grant în următoarea perioadă!

Informația momentului! Ce vrea să facă Primăria cu Podul Grant și când va fi totul gata Galerie
| Sursa foto: wikimapia.org

Vestea momentului pentru bucureșteni! Primăria Capitalei a anunțat ce se va întâmpla cu Podul Grant în următoarea perioadă!

Primăria Capitalei va investi peste 52 de milioane de lei în lucrări de reabilitare şi consolidare a Podului Grant, a decis miercuri Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

LUCRĂRI PODUL GRANT. Proiectul de hotărâre a fost aprobat în unanimitate.

„Toţi au observat că Podul Grant se află într-o stare degradată pentru că nu s-au mai făcut investiţii din 2006. Vom face lucrările fără să perturbăm circulaţia. Vrem să terminăm în maximum doi ani”, a declarat primarul Capitalei Gabriela Firea la începutul şedinţei CGMB.

LUCRĂRI PODUL GRANT. Municipalitatea argumentează necesitatea lucrărilor prin faptul că podul se află într-o stare degradată, iar la ultima expertiză, cea din 2016, starea podului a fost încadrată la „nesatisfăcătoare!

Informația momentului! Ce vrea să facă Primăria cu Podul Grant și când va fi totul gata

LUCRĂRI PODUL GRANT. „În conformitate cu expertiza tehnică emisă în anul 2016 pentru podul Grant, au rezultat o serie de neconformităţi, respectiv indicele de stare tehnică al podului principal (...) se încadrează în clasa de stare tehnică IV - stare nesatisfăcătoare. (...) Astfel, pentru a se asigura condiţiile minime de siguranţă a circulaţiei sunt necesare lucrări de reparaţii ale infrastructurii şi suprastructurii”, se arată în proiectul de hotărâre, potrivit celor de la news.ro.

Durata lucrărilor ce vor fi realizate de Administraţia Străzilor este estimată la doi ani.

Avertismentul NASA! Mișcarea de rotație a Pământului se „clatină”! Ce pericole URIAȘE ne pândesc... Vouchere Rabla electrocasnice 2018. Câți bani primești pe mașini de spălat, frigidere vechi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x