Antena Căutare

Apartamente cu chirii de 97 de lei, oferite de Primărie! Care este singura condiție

Primăria Capitalei a făcut anunțul momentului pentru români! Gabriela Firea a anunțat că se pun la dispoziție sute de apartamente, cu chirii cuprinse între 97 și 110 lei, în patru zone din București! Ce categorie de români este vizată?

Primăria Capitalei a făcut anunțul momentului pentru români! Gabriela Firea a anunțat că se pun la dispoziție sute de apartamente, cu chirii cuprinse între 97 și 110 lei, în patru zone din București! Ce categorie de români este vizată?

Potrivit informațiilor oficiale prezentate de către primarul Gabriela Firea, Primăria Capitalei a achiziționat până în prezent 177 de apartament cu două sau trei camere și garsoniere, urmând să mai fie achiziționate încă 423 de locuințe. Demersul face parte dintr-un program ce prevede un total de 600 de apartamente, în valoare de 20 de milioane de lei.

Este vorba despre locuințe de serviciu pentru cadre medicale care lucrează în spitalele administrate de Primăria Capitalei, pentru care chiriile vor fi cuprinse între 97 și 110 lei, aflate în zone precum Greenfield, Obor, Sectorul 5 și Sectorul 6.

ROMÂNII PRIMESC APARTAMENTE ȘI GARSONIERE

Cheile primelor locuinţe de serviciu destinate cadrelor medicale care lucrează în spitalele administrate de Primăria Capitalei au fost înmânate, joi, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Spitalul Colţea şi la care au participat premierul Viorica Dăncilă, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, şi primarul general, Gabriela Firea.

Apartamente cu chirii de 97 de lei, oferite de Primărie! Care este singura condiție

"Astăzi, practic, înmânăm primele chei, iar de luna viitoare începem următoarea procedură, fiindcă dorim să le achiziţionăm pe toate cele 600, ca să acoperim toate cererile de la acest moment. Am primit şi această întrebare: dacă vor fi de la anul cereri suplimentare, dacă le vom acoperi. Răspunsul este: categoric, da. Pe măsură ce aceia care solicită aceste case capătă încredere, cred că vor fi şi mai multe solicitări. Eu vă spun sincer că au fost medici, asistente care mi-au spus: 'nu m-am înscris în program pentru că nu am crezut că se va întâmpla'", a afirmat Firea.

APARTAMENTE ȘI GARSONIERE PENTRU CADRELE MEDICALE

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că miercuri a avut o întâlnire, la Ambasada României din Copenhaga, cu mai multe cadre medicale, care au întrebat-o ce face statul român pentru a-i păstra pe medici în ţară.

Şi mi-a fost foarte uşor să le spun: s-au majorat salariile. Mâine (joi - n.r.) Primăria Capitalei va înmâna chei unor medici, unor asistenţi medicali pentru a avea locuinţe. Reacţia a fost foarte pozitivă şi eu sper că cei care s-au gândit să plece să nu o facă, iar cei care să gândesc să revină să o facă", a afirmat Pintea, conform celor de la Antena 3.

Imagini cu puternic impact emoțional! Un tren de pasageri, care mergea spre Bistrița, a lovit 13 vaci... Mario Iorgulescu s-a trezit. Cum a fost văzut în salonul de la Spitalul Elias, după ce a fost scos de la Terapie Intensi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x