Antena Căutare

Primii brazi de Craciun se vand deja pe marginea drumului. Romsilva mentine preturile de anul trecut

Primii brazi de Craciun au fost scosi la vanzare, dar nu in piete, ci pe marginea drumurilor. Clientii nu se grabesc sa apara, mai ales ca preturile sunt inca mari. Oferte mai bune vor fi abia la inceputul lunii decembrie, cand din pepiniere vor pleca spre piete primele transporturi de brazi.

Vanzatorii grabiti sa faca proft au iesit la margine de drum cu primii brazi pentru Craciun. Clientii nu sunt, insa, prea incantati de oferte si pleaca speriati de preturi.

La pepiniera din Beizadele, langa Ploiesti, muncitorii pregatesc cu migala fiecare pom. Vor sa vanda cateva mii, in aceasta iarna. Ceva mai ieftini sunt molizii, care se vor vinde cu 50 de lei. Pretentiosii pot plati de zece ori mai mult, pentru un molid argintiu.

Pentru cativa lei in plus, clientii isi pot lua pomul de Craciun acasa cu tot cu ghiveci. De altfel, brazii in ghiveci reprezinta ultima moda in randul celor care tin si la traditii, si la natura. Dupa sarbatori, pot fi mutati in gradina proprie.

Oferte pentru toata lumea vor fi in piete dupa 1 decembrie. Romsilva vinde in acest an, de Craciun, 65.000 de brazi si molizi. Preturile au ramas acelasi de anul trecut:

BRAZI

Intre 0,7 si 1,3 metri - 20 de lei
Intre 2,01 si 3 metri - 30 de lei
Peste 3 metri - 20 de lei pe metru

MOLIZI
Intre 0,7 si 1,3 metri -10 lei

Sapte romani si-au facut retea de sclavie: Au trimis camioane intregi de cersetori in Italia... Autostrazile din Romania vor avea paza cu agenti inarmati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x