Antena Căutare

„Ce faci, mami?” Primul nou-născut infectat cu coronavirus a ajuns, din nou, în braţele mamei! Imagini emoționante, la Timișoara - VIDEO

Covid i-a despărţit la puţin timp după naştere. O mamă şi bebeluşul ei au stat timp de trei săptămâni departe unul de altul. Chiar în ziua în care a împlinit o lună, primul nou-născut infectat cu coronavirus a ajuns, din nou, acolo unde îi e locul: în braţele mamei.

Bebeluşul a fost declarat vindecat şi a plecat acasă în aplauzele şi lacrimile medicilor şi asistentelor care l-au îngrijit, din prima zi de viaţă.

Cu lacrimi în ochi, această tânără mămică îşi strânge copilul la piept. L-a născut în urmă cu fix o lună, în maternitatea Odobescu din Timişoara. După ce acolo a fost declarat focar de coronavirus şi bebeluşul s-a îmbolnăvit, cei doi au fost despărţiţi.

Citește și:

Au venit pe lume în același timp. Au murit, despărțiti de 100 de ani, răpuși de două pandemii. Unul, bebeluș, celălalt, erou de război, constructor al Turnurilor Gemene: „Se vor cunoaște în ceruri, în sfârșit”

Bebelușul, internat singur în maternitatea suport-covid Bega

O despărţire ce a părut cât o veşnicie. Timp de trei săptămâni, Dimitri a stat internat singur în maternitatea suport-COVID Bega. Medicii şi asistentele au avut grijă zi de zi de el.

Atât mama, cât şi bebeluşul au fost infectați cu COVID-19 în maternitatea focar din Timișoara, dar tânăra mămica a reuşit să se vindece mai repede.

Astăzi, copilul de trei kilograme şi 700 de grame a fost luat acasă. Cu mari emoţii!

Citește și:

O tânără infectată cu noul coronavirus a născut cât era în comă, ținută în viață doar de aparate. Zece zile mai târziu, mămica își ținea bebelușul în brațe

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În maternitatea suport covid din Timișoara mai sunt încă 2 bebeluși internați, infectați cu covid 19, 4 proaspete mămici, dar și o gravidă. Astăzi, managerul maternităţii Odobescu a plecat de la conducere, printr-un ordin de ministru, pentru proasta gestionare a COVID-19 în instituție.

„Dacă handicapatul de șef este prost...” Ce a pățit „șmecherul cu cinci clase”, după ce a înjurat Poliția pe Facebook?... Alexandru Rafila, semnal de alarmă! Cei care suferă de aceste boli, în pericol în timpul pandemiei: „Cele mai frecevente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x