Antena Căutare

Momentul sfâșietor în care o femeie infectată cu noul coronavirus e vizitată de fiica ei: ”Suntem lângă tine!” E prima oară în lume când e permisă vizita unui bolnav de COVID-19

Infecția cu noul coronavirus a fost descrisă a fi extrem de perfidă. Pe lângă faptul că se răspândește cu repeziciune, iar persoanele care suferă de afecțiuni grave au avut șanse minime de a supraviețui, mulți dintre bolnavi au murit departe de cei dragi.

Momentul sfâșietor în care o femeie infectată cu noul coronavirus e vizitată de fiica ei: ”Suntem lângă tine!” E prima oară în lume când e permisă vizita unui bolnav de COVID-19
Momentul sfâșietor în care o femeie infectată cu noul coronavirus e vizitată de fiica ei: ”Suntem lângă tine!” E prima oară în lume când e permisă vizita unui bolnav de COVID-19

Mii de oameni infectați cu noul coronavirus s-au stins din viață singuri, sub ochii asistentelor și ai medicilor, care au declarat în repetate rânduri că experiența este extrem de dureroasă. Acum, însă, un centru medical a decis să le ofere bolnavilor în stare gravă să fie vizitați de rude. Totul se petrece, însă, urmând un protocol foarte strict.

Adrian Streinu-Cercel, prima reacție după ce a fost demis de la șefia comisiei anti-COVID: ”Pandemia ne învață multe lucruri. Nu comentez decizia ministrului!”

Spitalul Ichilov din Israel este primul centru medical din lume în care rudele bolnavilor de coronavirus sunt lăsate să le viziteze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile au fost făcute publice pe contul oficial al Ambasadei Israelului din România, iar în videoclip este prezentat unei bolnave de 74 de ani, aflată în stare gravă, care este vizitată de rude. Două dintre fiicele ei o vizitează: una de afară, iar cealaltă dinăuntru. Iar persoana aflată la geam ...îi cântă mamei sale, care este în stare gravă.

Raed Arafat, posibil bilanț negru în pandemia de coronavirus, după Paște: "O catastrofă ar putea să aibă loc peste 7-14 zile"

Spitalul Ichilov este una dintre cele mai mari clinici din Tel Aviv. Este plasat în zona metropolitană a oraşului şi este considerat cel de-al treilea complex spitalicesc din ţară.

Mesajul sfâșietor al unei italience: ”Am trăit durerea singuri, ca niște câini!”

O femeie din Italia care și-a pierdut tatăl a făcut public un mesaj sfâșietor după drama pe care a trăit-o în timpul pandemiei de coronavirus.

”Nu aș fi vrut să fac niciodată acest video, dar vreau să spun că au murit rudele noastre au murit singure. A murit tata, nu am putut să-i fiu alături, nu am putut să o îmbrățișez pe mama, pe prietena mea, pe nimeni! Am trăit această durere singure! Singuri ca niște câini!

Așa sfârșim toți! Vă vor lua rudele și nu le veți mai vedea! Înțelegeți că trebuie să stați în casă!? În timp ce eu vorbesc cu voi, pe sub balconul mamei mele sunt oameni care se plimbă! Stați acasă! Stați acasă!!!”, spunea femeia într-un clip făcut public pe Facebook.

Orban: Practic, cetăţenii au nevoie de măşti chirurgicale, măştile cu trei pliuri, acestea sunt produsele pe care le rec... MS: 31 de molecule noi, introduse în lista medicamentelor compensate şi gratuite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x