Antena Căutare

(P) Prin evoMAG îți poți găsi trotineta electrică perfectă. Servicii accesibile de mentenanță

Trotinetele electrice sunt un must have pentru primăvara 2021 și nu numai. Dacă ești în căutarea unui sistem de transport fiabil și la modă, la evoMAG vei găsi cu ușurință orice model de trotinetă ai avea nevoie.

trotineta evomag
Odată ce ți-ai achiziționat propria trotinetă electrică cea mai mare dorință e să te poți bucura de ea cât mai mult timp cu putință. | antena 1

Cu doar un click poți avea la dispoziție atât trotinete electrice pentru copii, cât și trotinete electrice pentru adulți, pentru toate bugetele. Iar dacă-ți dorești să vezi cu proprii ochi cum se deosebește o trotinetă electrică de ultimă generație sau dacă vrei s-o testezi înainte de a o achiziționa, pentru a te convinge de potențialul acesteia, poți oricând să-ți programezi o vizită în showroom.

Cauți service trotinete electrice? Nu-i nicio problemă! Prin evoMAG îți poți verifica cu ușurință starea trotinetei astfel încât să te asiguri că ea e oricând pregătită de drum. Iar atunci când lucrurile nu funcționează așa cum trebuie și când trotineta electrică are nevoie de o serie de reparații, evoMAG dispune de specialiști în service care îți vor verifica și vor acționa așa cum trebuie, astfel încât să te bucuri de ea în cel mai scurt timp.

Reparația și mentenanța unei trotinete electrice

Atunci când îți achiziționezi o astfel de trotinetă trebuie s-o asociezi cu alte sisteme care sunt prezente zi de zi în viața ta, precum o mașină sau electronicele și electrocasnicele. Asta înseamnă că trotinetele electrice nu fac parte din categoria unor articole nemuritoare și că utilizarea acestora pe termen scurt și lung, necesită o atenție specială din partea utilizatorilor. De asemenea, ideal e să nu trebuiască să te confrunți cu probleme majore care îți pot scoate din buzunar sume mult mai mari pentru reparație, verificările periodice fiind binevenite. Astfel, specialiștii recomandă să-ți duci trotineta în service cel puțin o dată la 3-6 luni, pentru verificarea parametrilor acesteia și prevenirea unor erori sau a defecțiunilor.

Știm că atunci când ceva nu pare în regulă și te îndeamnă să-ți pui multe semne de întrebare, cea mai la îndemână opțiune e să apelezi la o rudă sau la un prieten. Chiar și atunci când persoana în cauă deține o serie de cunoștințe de mecanică, din păcate, uneori, această decizie poate fi dezastruoasă și te poate costa scump. Nu oricine are cunoștințele și sculele necesare pentru a depista problemele cu care se poate confrunta trotineta electrică, cu atât mai puțin să le repare în adevăratul sens al cuvântului. Cu atât mai mult atunci când trotineta ta electrică este în garanție, pe care ai putea s-o pierzi definitiv și să fie necesar să investești într-una nouă dacă reparațiile nu sunt făcute la un centru specializat, care să repare problema cu adevărat.

Așadar, îți recomandăm atât în scop preventiv, cât și atunci când trotineta ta scoate un sunet ciudat sau pare să nu mai funcționeze corespunzător, să apelezi exclusiv la specialiști.

Cum sa repari o trotinetă avariată

Mecanismul trotinetelor electrice este extrem de complex, la fel ca mecanismul oricărui alt element electric.

Ca s-o poți repara așa cum trebuie va fi necesar mai presus de toate să te asiguri că nu ai făcut o serie de comenzi sau acțiuni prin intermediul ei, care ar putea indica adevărata problemă și pe care poate ai putea s-o rezolvi de unul singur. De exemplu, poate n-ai încărcat bateria, poate sistemul de alimentare este defect și ai putea rezolva problema înlocuind încărcătorul cu unul nou, poate trotineta emană un miros deranjant care ar putea indica un scurt circuit și să exprime motivul pentru care aceasta nu pornește sau pornirea e lentă și/sau zgomotoasă.

Procesul de reparație al unei trotinete electrice se împarte în două părți - diagnoză și reparare propriu-zisă.

Astfel, primul pas este să:

  • Verifici dacă trotineta electrică se prezintă în perfectă stare din punct de vedere estetic;
  • Să verifici dacă acumulatorul este încărcat și dacă încărcătorul nu prezintă defecțiuni;
  • Verifici dacă ecranul digital și pornirea este optimă (de exemplu, dacă funcționează contactul cum trebuie);
  • Să verifici dacă energia circulă în sistem, cu ajutorul unui ampermetru și/sau a unui multimetru, respectiv dacă există fire întrerupte;
  • Să analizezi motorul și accelerația.

Ulterior, dacă anumite butoane nu sunt funcționale, dacă trotineta nu pornește după numeroase încercări sau dacă remarci degajarea unor mirosuri țipătoare, neplăcute, dacă ai rătăcit cheia, dacă motorul rămâne pre mult timp pornit etc. în toate aceste cazuri poate fi necesar să înlocuiești sau să repari anumite piese, lucru la care poate contribui un specialist în reparații de trotinete electrice.

Poți repara și tu însuți trotineta cu succes însă, dacă nu ai vaste cunoștințe este de preferat să nu riști și să mergi pe mâna specialiștilor.

Când să apelezi la serviciile de mentenanță și reparație evoMAG

Cei de la evoMAG îți pun la dispoziție servicii de mentenanță și de reparație oricând ai nevoie de un ajutor, de o lămurire și răspunsul la o întrebare tehnică, de o verificare periodică, în scop de prevenție, dar și atunci când ești ferm convins că trotineta electrică are o problemă ce necesită intervenția și ajutorul unui specialist.

Poți beneficia de numeroase servicii specializate, firma puandu-ti la dispozitie servicii diverse, indiferent de tipul problemei si gravitatea situatiei.

Printre cele mai utilizateși solicitate servicii evoMAG sunt cele de:

  • Montaj și demontare sisteme de accelerație;
  • Montaj și demontare suspensii;
  • Schimbarea și/sau reglajul discului de frână;
  • Înlocuirea bateriilor sau a pieselor conexe de schimb;
  • Revizii locale sau complete etc.

Pentru că problemele și defecțiunile trotinetelor electrice sunt mult mai complexe, asemeni mecanismului acestora, serviciile prezentate anterior sunt doar o parte din cele furnizate, lista fiind mult mai îndelungată și diversificată.

Astfel, serviciile pot fi ajustate în funcție de nevoile fiecărui client în parte și în funcție de rezultatul diagnozei pe care-l poate efectua unul din specialiștii din service-ul evoMAG și necesarul trotinetei electrice.

Acum nu mai e necesar să apelezi la oameni și service-uri diferite, astfel încât poți inclusiv să eviți risipa de timp și de bani.

De ce să alegi serviciile evoMAG

Spre deosebire de alte centre de reparații aparent universale, la evoMAG găsești un centru acreditat, dedicat acestei specializări, motiv pentru care și lista serviciilor oferite este extrem de vastă și complexă.

EvoMAG dispune de toate echipamentele și ustensilele necesare pentru a asigura eficiența și acuratețea reviziilor și a proceselor de diagnoză, respectiv a celor de reparație.

Astfel, specialiștii din spatele acestor servicii îți vor asigura întotdeauna transparența și profesionalismul în rezolvarea unor probleme mai mult sau mai puțin delicate. De asemenea, iată alte 7 avantaje, respectiv motive mai puțin cunoscute, pentru care sa apelezi la serviciile de mentenanță și reparație evoMAG:

  • Prețuri avantajoase pentru fiecare serviciu în parte
  • Experiență de top în domeniul mentenanței și al reparației de rotinete electrice
  • Servicii adresate tuturor modelelor și tipurilor de trotinete electrice, indiferent că este vorba de trotinete pentru copii sau adolescenți, fie de trotinete pentru adulți, achiziționate sau nu de pe evoMAG
  • Service fizic în București pentru repararea trotinetei sau reparații prin preluare și livrare în service (în cazul în care nu te poți deplasa fizic sau ești din alt oraș)
  • Toate serviciile necesare pentru o trotinetă funcțională pe termen lung, într-un singur loc
  • Echipamente de diagnoză și reparații de ultimă generație
  • Personal cu expertiză care lucrează în mod exclusiv cu piese de și tehnici de calitate.

Așadar, ai toate motivele pentru care să apelezi la evoMAG atunci când trotineta ta are nevoie de o serie de verificări sau de reparații parțiale și/sau complete, fără excepție. Nu contează marca trotinetei, categoria către care se adresează sau de sfera problemei. Vei găsi cu ușurință rezolvare pentru fiecare aspect în parte, la prețuri mici și avantajoase.

Cum poți beneficia de serviciile evoMAG

Este foarte simplu să beneficiezi de toate serviciile necesare trotinetei tale atunci când apelezi la evoMAG.

Dacă ești din București, poți merge cu trotineta ta la service-ul fizic prezent în apropierea Toyo Motor Center, respectiv pe strada Splaiul Unirii, nr. 257-259, situată în sectorul 3 din Municipiul București.

Timpul nu-ți permite să te menajezi în timp util astfel încât să ajungi în showroom? Nicio problemă! Poți accesa magazinul online și să-ți adaugi în coș serviciile dorite, urmând să le plătești cu cardul ca orice comandă realizată online.

Poți solicita servicii de reparație și diagnoză cu preluare de la domiciliu și transport către service, indiferent de locație sau de zona din țară în care te afli. Pentru acest lucru va fi necesar să achiți și taxa de transport dus-întors, iar trotineta ta va fi preluată de la domiciliu de către un curier.

Îți poți rezerva serviciul dorit online sau prin apel telefonic, inclusiv să programezi o serie de servicii. Ca să afli toate informațiile de interes despre serviciile oferite, perioada de livrare, retur sau perioada de ridicare a comenzilor și trotinetelor din service consultând pagina online.

Cum decurge procedura de reparație

Lucrurile încep, binînțeles, cu programarea ta în showroom sau cu solicitarea serviciilor telefonic/online. Ulterior, trotineta va ajunge în mâinile experților care o vor analiza cu atenție. Dacă ai făcut o analiză în funcție de disponibilitățile tale, poți să transmiți personalului specializat toate acele acțiuni pe care le-ai întreprins și care sunt problemele remarcate astfel încât să obții un diagnostic mai facil în cazul necesitării unor reparații. Dacă preferi ca specialiștii să se ocupe cu tot ceea ce înseamnă diagnoza și repararea, nu trebuie decât să transmiți acest lucru echipei de profesioniști.

Bineînțeles, fiecare serviciu va fi contra-cost, iar prețurile variază în funcție de necesarul intervențiilor, neexistând un interval de preț fix, în special pentru cazurile complexe. De exemplu, în cazul unei trotinete nefuncționale care necesită diagnoză completă sau parțială, respectiv a unor reparații și sau schimburi de piese, va trebui să aloci o sumă extra pentru fiecare necesar în parte. În urma diagnozei se va putea stabili cu exactitate care sunt intervențiile necesare și costurile aferente astfel încât să iei cele mai bune decizii.

De asemenea, chiar și timpul de analiză și reparație poate varia. Unele revizii și reparații pot fi desfășurate rapid, în timp ce altele pot necesita o perioadă de câteva zile. În general, specialiștii de la evoMAG sunt renumiți pentru rapiditatea cu care rezolvă solicitările clienților, astfel încât trotineta ta să fie gata de reutilizare într-un timp extrem de scurt.

Bineînțeles, orice verificare/reparație este însoțită de factura aferentă.

Așadar, poți apela cu încredere la evoMAG pentru orice tip de problemă.

Trucuri și sfaturi pentru bunăstarea trotinetei electrice

Odată ce ți-ai achiziționat propria trotinetă electrică cea mai mare dorință e să te poți bucura de ea cât mai mult timp cu putință. De aceea, îți venim în ajutor cu o serie de trucuri și sfaturi care te-ar putea ajuta să te bucuri constant de aceasta, pe o perioadă mai îndelungată de timp, fără să-ți faci în permanență griji cu privire la o serie de potențiale defecțiuni.

Iată 3 trucuri și sfaturi ce pot contribui la bunăstarea trotinetei tale.

  • Fă-ți revizia periodic

Cu cât folosești trotineta mai mult timp, cu atât ar trebui să te gândești la posibilitatea de a o revizui complet, la service, mai des. De exemplu, atunci când apelezi la trotineta electrică zi de zi, în condiții normale, poți efectua o revizie completă o dată la 3-6 luni. Odată cu trecerea timpului poți reduce intervalul la 3 luni, dat fiind că riscurile unor defecțiuni cresc odată cu uzura accentuată.

  • Folosește trotineta corespunzător

Evită să folosești trotineta în alt mod față de cel prezentat în cartea tehnică. De exemplu, dacă trotineta ta nu este echipată cu cauciucuri destinate drumurilor anevoioase sau deplasării în pantă, există atât riscul să forțezi și să deteriorezi anumite componente, cât și să-ți pui sănătatea în pericol. De asemenea, nu ar trebui să încarci bateria la o tensiune mai mare decât cea recomandată, cu un alt acumulator față de cel conținut în pachetul de achiziție sau să o forțezi să se deplaseze cu o greutate mult mai ridicată față de limita acesteia.

  • Depoziteaz-o corespunzător

În ciuda dimensiunilor fiabile și a componentelor care pot fi de o calitate premium și durabile, anumite circuite sunt deseori sensibile la schimburile de temperatură și/sau de umiditate. Este de preferat așadar să eviți depozitarea trotinetei în medii anevoioase care i-ar putea afecta funcționalitatea.

Iar când lucrurile nu merg așa cum te-ai așteptat, evoMAG îți pune la dispoziție toate serviciile de care ai nevoie ca s-o repui în circulație, în cel mai scurt timp.

Ilona Brezoianu și Șerban Copoț prezintă Stand-up Revolution, la Antena 1... (P) Tradiții și obiceiuri de Paste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x