Antena Căutare

PROGNOZA METEO pentru TOATĂ SĂPTĂMÂNA. Ce se va întâmpla cu VREMEA, până DUMINICĂ: Averse, descărcări electrice și grindină

În această săptămână, meteorologii anunţă vreme frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

În această săptămână, meteorologii anunţă vreme frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

În weekend vom avea parte de înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local la deal și la munte, precum și în regiunile intracarpatice.Vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 și 31 de grade.

02 mai- 03 mai. Vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18...22 de grade pe litoral și 30...31 de grade, local, în regiunile intracarpatice, iar cele minime se vor situa între 4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 18 grade în Dealurile de Vest.

În București, vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 11...12 grade.

03 mai - 04 mai. Vremea se va menține în general frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, vor fi înnorări temporar accentuate, izolat averse și descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 30 de grade, iar cele minime între 6 și 18 grade.

În București, va fi cald, iar cerul va fi variabil.Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 11...13 grade.

04 mai - 05 mai. Vremea se va menține deosebit de caldă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, local la munte și în regiunile vestice și sud-vestice. Vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 32 de grade, cu cele mai coborâte valori în sudul litoralului, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 19 grade.

În București, vremea se va menține deosebit de caldă. Temperaturi de până la 31 de grade.

05 mai - 06 mai. Vremea va fi în continuare deosebit de caldă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local la deal și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 și 31 de grade.

În București, vremea va rămâne deosebit de caldă. Cerul va fi temporar noros, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă. Temperaturi de până la 30 de grade.

06 mai - 09 mai. Temperatura aerului se va situa peste normalul perioadei, deși va marca o scădere. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată. În București, temperaturi la fel de ridicate.

100 de euro, șpaga medie în România sau bacșișul într-un club de fițe! Care sunt domeniile cele mai "bolnave" ... Vor fi temperaturi extreme! Ce ne așteaptă în lunile de vară: "2018 va intra în istorie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x