Antena Căutare

Pui umărul la curățenia orașului? Primarul te răsplătește cu bani: 50 de lei petru fiecare poză, în care surprinzi un cetățean aruncând gunoaie pe jos

Sătul de gunoaiele lăsate la întâmplare, un primar dintr-o localitate din judeţul Bistriţa a venit cu o idee. Vrea să-i răsplătească, cu bani din buzunarul lui, pe toţi cei care reuşesc să-i surprindă pe locuitorii care lasă deşeuri, în zonele interzise. Edilul speră ca, odată cu această măsură, să-i facă pe cetăţeni să păstreze curăţenia.

Sătul de gunoaiele lăsate la întâmplare, un primar dintr-o localitate din judeţul Bistriţa a venit cu o idee. Vrea să-i răsplătească, cu bani din buzunarul lui, pe toţi cei care reuşesc să-i surprindă pe locuitorii care lasă deşeuri, în zonele interzise. Edilul speră ca, odată cu această măsură, să-i facă pe cetăţeni să păstreze curăţenia.

Gunoaiele au invadat albia Someşului Mare. Pungi, pet-uri, deşeuri menajere, toate au transformat locul, dintr-unul plin de aer curat, într-o zonă în care parcă nici nu mai vrei să treci.

Pentru a rezolva această problemă, primarul din Sângeorz-Băi vine cu o idee neobişnuită. Vrea să-i răsplătească pe toţi cei care ajută la prinderea cetăţenilor care aruncă gunoaiele pe unde apucă. Pentru fiecare poză primită, edilul va oferi 50 de lei. Din propriul buzunar.

Vremea 14 - 15 aprilie. Prognoza meteo anunță schimbări majore... Scene șocante, în faţa prefecturii Iaşi. O asistentă medicală a leşinat, în timpul unui protest, după ce i-au fost micșo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x