Antena Căutare

Raed Arafat a anunțat când vor fi luate primele măsuri de relaxare, în România! „Trebuie să vedem impactul pe sistemul sanitar!”

Raed Arafat susține că primele măsuri de relaxare vor fi luate în România începând cu luna mai, astfel încât situația să nu degenereze, iar sistemul sanitar să nu fie copleșit de pandemia de coronavirus (COVID-19).

Raed Arafat a anunțat când vor fi luate primele măsuri de relaxare, în România! „Trebuie să vedem impactul pe sistemul sanitar!” Galerie
Raed Arafat

„Cel puțin pe durata acestei stări de urgență, este posibil către sfârșitul ei, dacă situația evoluează cum sperăm să evolueze, să înceapă măsurile de relaxare. Dar suntem dependenți foarte mult de noi.

De aceea noi am repetat și am insistat ca lumea să respecte restricțiile chiar dacă sunt foarte greu de respectat, pentru că numai așa putem ieși cu un impact cât mai mic posibil. Deci, dacă totul merge bine, primele măsuri ar putea fi relaxate între prima decadă și a doua decadă a lunii mai.”, a declarat Raed Arafat pentru Antena 3.

Raed Arafat: Relaxarea măsurilor împotriva răspândirii coronavirusului, înainte de vreme, poate avea consecințe grave

Raed Arafat a explicat că relaxarea măsurilor împotriva răspândirii noului coornavirus, înainte de vreme, ar putea avea consecințe grave.

Doi medici s-au trezit bronzați din cap până-n picioare, fără să fi stat la plajă! Unul dintre ei: „Când am aflat ce mi s-a întâmplat, m-am speriat!” – FOTO

„Trebuie să vedem impactul pe sistemul sanitar. Până acum, sistemul sanitar, cu toate probleme lui, a suportat bine, nu a ajuns încă la saturație, nu am ajuns încă să avem lipsă de ventilatoare sau lipsa de paturi de Terapie Intensivă și va trebui să menținem așa.

În situația în care relaxezi prea devreme măsurile și crește numărul brusc al cazurilor, automat efectul asupra sistemului sanitar va fi foarte mare și devastator”, a adăugat Secretarul de Stat, pentru Antena 3.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de coronavirus în România, precum și al cazurilor de infectare, aici!

OMS condamnă țările europene care încep să relaxeze măsurile împotriva Covid-19. "Ce e mai rău abia de acum urmează... Părintele Ilie este militar. A slujit bolnavilor de SIDA, apoi deținuților de la Rahova: "Mergeți mai încet!, cred ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x