Antena Căutare

Rafuiala in stil mafiot in mijlocul Bucurestiului: un barbat, taiat cu suriul

Un barbat de 38 de ani a ajuns la spital, azi-noapte, dupa ce a fost incercuit si atacat de mai multi indivizi, pe o strada din Bucuresti. Atacatorii i-au blocat masina in trafic, l-au tras de pe scaun si au inceput sa-l loveasca si sa-l injunghie. Rudele sale spun ca in spatele "corectiei" ar fi Nutu Camataru si o taxa de protectie neplatita de 100.000 de euro.

Camasa si masina murdare de sange au ramas marturie la violenta cu care a fost batut barbatul. El a ajuns la spital cu foarte multe rani, cele mai grave in zona capului. Sora lui a fost cea care l-a gasit si a sunat la 112.

Victima a fost urmarita de agresori prin centrul Bucurestiului, pana cand a ajuns pe o strada intunecata. Acolo, spun rudele sale, mai multe masini i-au blocat drumul. Barbatul ar fi incercat sa fuga, dar a fost incercuit.

Tot rudele barbatului spun ca atacul a avut loc la comanda lui Nutu Camataru, de la care victima a imprumutat o suma de bani cu mai multi ani in urma. Desi a reusit sa-si plateasca datoria, s-a ales cu o taxa de protectie.

Dupa ce i-au fost tratate ranile, barbatul a fost lasat sa plece acasa. El a depus o plangere la politie, iar oamenii legii vor incerca acum sa afle cine sunt cei care l-au atacat.

15 familii de ieseni au ramas pe strazi dupa ce blocul in care locuiau a luat foc... Pelerinaj in genunchi la manastirea Nicula de Sfanta Marie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x