Antena Căutare

Răi da buni. România plânge! Mihai Constantinescu a plecat într-o lume... minunată. Marius Țeicu: „Toți speram că se va face bine”

Mihai Constantinescu, celebrul artist, s-a stins din viață. România a rămas fără "vitezomanul Gică". Marius Țeicu, celebrul compozitor, îi plânge dispariția.

Cei doi se cunosc din anul 1965, din perioada studenției, când au cântat împreună într-o trupă.

„A fost un suflet mare, a fost bun. Eu nu am văzut să vorbească de rău pe cineva, să facă rău cuiva. Era un om cinstit, te puteai baza pe el dacă aveai nevoie, din acest motiv am fost prieteni atâția ani. A fost un prieten bun” , a spus Marius Țeicu.

Citește și: „Lucram chiar și noaptea, în frig. Ne înveleam cu husele de la pian”. Spectacole iubite și o farsă uriașă pentru comuniști! Povestea formidabilului trio Marius, Olimpia şi Mihai – Foto, Video

Mihai Morar i-a mulțumit celebrului cântăreț pentru exemplul pe care i l-a dat. „Poate nu ți-am spus asta niciodată, dar te-am admirat pentru că ai fost un om care a trăit în iubire. La revedere, Mihai!”

Au servit la o înmormântare "desertul morții". 13 persoane au ajuns în stare gravă după ce au mâncat din prăji... ”Credeam că voi muri în cadă sau într-un pat murdar de spital, printre așternuturi însângerate, mânjite cu fragmente din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x