Antena Căutare

Are 98 de ani și a doborât coronavirusul! Cel mai bătrân pacient cu COVID-19 din China s-a vindecat - Foto

O femeie în vârstă de 98 de ani, considerată cel mai bătrân pacient bolnav de coronavirus din China, s-a vindecat și a ieșit din spital.

Are 98 de ani și a doborât coronavirusul! Cel mai bătrân pacient cu COVID-19 din China s-a vindecat - Foto
Cel mai bătrân pacient cu coronavirus s-a vindecat.

Femeia, Hu Hanying, a fost exernată luni împreună cu fiica sa în vârstă de 54 de ani, care fusese de asemenea infectată cu noul coronavirus.

După ce a fost infectată cu coronavirus, femeie de 98 de ani a fost diagnosticată cu infecţie la plămâni şi insuficienţă cardiacă, transmite presa internațională.

Hu Hanying și fiica ei au fost internate pe 13 februarie la spitalul Leishenshan din Wuhan, un spital de urgenţă, construit de la zero în doar 12 zile pentru a trata pacienţii cu coronavirus.

Ce poți să faci ca să nu te infectezi cu coronavirus. Top 7 măsuri importante de autoprotecție

Anterior, cel mai bătrân pacient chinez care s-a recuperate era în vârstă de 96 de ani.

„Acest caz îi va încuraja și pe ceilalți pacienți care se află încă sub tratament", a declarat directorul spitalului Leishenshan, Wang Xinghuan.

Coronavirusul face bine în China! NASA a dezvăluit ce efect benefic are epidemia în țară. Imagine uluitoare! Foto

Perioada de recuperare pentru cazuri ușoare este de aproximativ două săptămâni și de trei până la șase săptămâni pentru pacienții cu o formă severă sau foarte gravă a bolii, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății.

O bombă sexi suspectă de coronavirus, care a apărut aproape goală pe internet, a fugit din carantină! Este dată în urmărire generală! Foto

Potrivit datelor preliminare, timpul scurs între contractarea virusului şi instalarea simptomelor severe este, de cele mai multe ori, de o săptămână.

Alaiul Berbecilor, obicei inedit din Banat... Cercetătorii au găsit prima proteină extraterestră, găsită într-un meteorit care a căzut pe Pământ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x