Antena Căutare

RATB-ul introduce panouri electronice cu timpul de sosire al tuturor masinilor

Bucurestenii care circula cu transportul in comun vor fi informati in timp real asupra orei exacte la care mijlocul de transport dorit ajunge in statie. Astfel, Bucurestiul intra in randul marilor capitale europene care dispun de aceste sistem de ani de zile.



"Astazi (n.r. luni) am trimis documentatia de atribuire catre ANRMAP pentru verificare si daca totul merge bine in 15 zile va putea incepe procesul de atribuire a contractului", a precizat directorul general al RATB, Adrian Crit.

Astfel, in cateva luni, calatorii vor fi informati de panourile electrice asupra timpului de asteptare pana la sosirea mijlocului de transport dorit.

Investitia, anuntata inca de la inceputul anului, va costa Regia Autonoma de Transport Bucuresti aproximativ 760.000 euro fara TVA.

"Pe viitor am in strategie si o harta a mijloacelor de transport in comun ca omul sa vada din casa, de pe internet sau sa verifice printr-un sms cand ajunge mijlocul de transport in statie", mai spune Crit.

Foto:Intact Images

Recensamant 2011: Esti ochelarist? Trebuie sa declari! La fel, daca ai WC-ul in curte sau daca primesti bani de la rude... Roman, condamnat pe viata din greseala: A aflat de sentinta dupa ce ar fi cerut eliberarea conditionata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x