Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

RATB va reorganiza traseele din zona centrala cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei

Regia Autonoma de Transport Bucuresti va reorganiza, in zilele urmatoare, traficul din zona centrala, cu ocazia pregatirilor pentru Ziua Nationala a Romaniei. De asemenea, vor exista restrictii de trafic pe mai multe artere, precum Sos. Kiseleff, Bd. Marasi, Bd. Constantin Prezan sau Bd. Maresal Alexandru Averescu.

Comunicat RATB: "In vederea desfasurarii manifestarilor prilejuite de sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei, in zilele de 26.11.2012 si 28.11.2012, cand vor avea loc repetitiile pentru acest eveniment, precum si sambata, 01.12.2012, se va restrictiona traficul rutier in zona centrala, astfel:

Intre orele 05:00 -14:00, se va restrictiona traficul rutier pe Sos. Kiseleff (pe banda I, precum si pe axa centrala) intre Piata Presei Libere si Piata Arcul de Triumf;

Intre orele 09:00-14:00, se va restrictiona traficul rutier pe Sos. Kiseleff intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str. Alexandru Constantinescu intre Piata Arcul de Triumf si Bd. Marasti, pe Bd. Maresal Alexandru Averescu intre Piata Arcul de Triumf si Bd. Marasti, pe Bd. Constantin Prezan intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle.

De asemenea, in perioada 30.11.2012, ora 11:00 - 01.12.2012, ora 24:00, se restrictioneaza traficul rutier in Piata Arcul de Triumf pentru amplasarea unei tribune oficiale.

Avand in vedere restrictiile de circulatie impuse in zona centrala, in zilele de 26.11.2012 si 28.11.2012, intre orele 05:00-14:00, precum si in perioada 30.11.2012, ora 11:00 - 01.12.2012, ora 24:00, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va reorganiza traseele liniilor de autobuze, astfel:

Linia 131 va functiona pe traseul de baza intre Piata Romana si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri prin Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogarii, Sos. Bucuresti –Ploiesti pana la Complex Baneasa.

Linia 205 va functiona pe traseul de baza intre Gara de Nord si intersectia Bd. Ion Mihalache/Str. Al. Constantinescu, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Str. Jiului, Pasajul Poligrafiei, Str. Baiculesti, Str. Straulesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Bd. Gheoghe Ionescu Sisesti, apoi traseul de baza.

Linia 261 va functiona pe traseul actual intre Complex Comercial Baneasa si intersectia Sos. Gh. Ionescu Sisesti/Bd. Ion Ionescu de la Brad, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Straulesti, Str. Coralilor, str. Piatra Morii pana la terminalul Cartier Damaroaia.

Linia 282 va functiona pe traseul de baza intre Gara de Nord si intersectia Sos. Alex. Ioan Cuza/Sos. N. Titulescu, apoi pe un traseu modificat prin Sos. N. Titulescu, Bd. Iancu de Hunedoara, Cal. Dorobantilor, Piata Dorobantilor, Str. Av. Radu Beller, apoi traseul de baza.

Liniile 330 si 335 vor functiona pe traseele de baza intre Faur Poarta 4, respectiv Barajul Dunarii si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogarii, Sos. Bucuresti –Ploiesti pana la Complex Baneasa.

Linia 331 va functiona pe traseul de baza intre Piata Romana si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Aviatorilor, Piata Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Bd. Gloriei, pana la terminalul Damaroaia.

Liniile 148 si 149 vor functiona pe traseul de baza intre terminalul Jolie Ville, respectiv Pasaj Otopeni si intersectia Str. Baiculesti/Bd. Poligrafiei, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Poligrafiei, Str. Jiului, Bd. Gloriei pana la terminalul Cartier Damaroaia.

Liniile 304 si 449 vor functiona pe traseul de baza intre Complex Comercial Baneasa, respectiv Pasaj CFR Balotesti si intersectia Sos. Bucuresti-Ploiesti/Bd. Ion Ionescu de la Brad, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Straulesti, Str. Coralilor, Str. Piatra Morii pana la terminalul Cartier Damaroaia.

Linia 780 va functiona pe traseul de baza intre Gara Basarab si intersectia Str. Clabucet/Bd. Ion Mihalache, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Bd. Gloriei, Str. Coralilor, Sos. Straulesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Bucuresti-Ploiesti, pana la Aeroportul Otopeni.

Linia 783 va functiona pe traseul de baza intre Piata Unirii si Piata Victoriei, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Aviatorilor, Str. N. Caramfil, Bd. Aerogarii, Sos. Bucuresti-Ploiesti, pana la Aeroportul Otopeni.

Linia de noapte N113 va functiona pe traseul de baza intre Piata Unirii si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogarii, Bd. Ficusului, pana la Autobaza Nordului.

Precizam ca, in zilele de 30 noiembrie 2012 – Sfantul Apostol Andrei si 1 Decembrie – Ziua Nationala a Romaniei, mijloacele de transport RATB vor circula dupa programul unei zile de sambata
".

Recomandari