Antena Căutare

Reacția unui artist, în timpul unui concert din Târgu Jiu, când s-a aruncat cu obiecte pe scenă. Polițistul local nu a intervenit

Primăria din Târgu Jiu a organizat un concert estimat la 100.000 de lei, pentru absolvenții de liceu, care s-a ținut pe stadionul municipal.

Reacția unui artist, în timpul unui concert din Târgu Jiu, când s-a aruncat cu obiecte pe scenă. Polițistul local nu a intervenit Galerie
Reacția unui artist, în timpul unui concert din Târgu Jiu, când s-a aruncat cu obiecte pe scenă. Polițistul local nu a intervenit | captură video TikTok, Instagram

Cu ocazia festivităților de premiere dedicate absolvenților de liceu, primăria din Târgu Jiu, condusă de membrul PNL Marcel Romanescu, a organizat pe stadionul din oraș concerte și artificii. Recent, au ajuns să cânte pe scenă câțiva artiști cunoscuți în lumea muzicii urbane și preferați de către adolescenți, cum ar fi Petre Ștefan, Oscar și DJ Freelook.

Citește și: De ce nu este bine să porți pantaloni scurți din denim când este cald afară. Alte sfaturi de care să ții cont vara asta

La un concert din Târgu Jiu, dedicat adolescenților, s-a lăsat cu înjurături și obiecte aruncate pe scenă. Incidentul a fost filmat

La concertul, care a costat cu totul în jur de 100.000 de lei, a urcat pe scenă artistul Petre Ștefan, cunoscut în lumea muzicii urbane.

După ce s-ar fi aruncat mai multe obiecte în zona unde se cânta, Petre Ștefan a început să-i înjure pe adolescenți, timp în care polițistul local care ar fi trebuit să ia atitudine nu a intervenit, scrie Adevărul. Mai multe filmulețe au apărut pe TikTok, care au surprins incidentul.

Artistul Petre Ștefan începe să întrebe cine a aruncat, după care a început să înjure: „Să m***ă m*-*a-n chin și-n cancer», «Să fie-n pi**a lu’ m*-*a”, relatează Libertatea. Concertul a avut loc după o ceremonie dedicată absolvenților de liceu, care au primit diplome.

Artistul Petre Ștefan și-a cerut scuze pentru ceea ce s-a întâmplat, fiind contactat de Libertatea: „În cadrul evenimentului de sâmbătă seară de la Târgu Jiu, pe parcursul concertului, au fost aruncate obiecte pe scenă de mai multe ori înspre mine și colegii mei: brichete, sticle, telefoane, ceasuri, obiecte care ne puteau lovi. Am întrerupt concertul pentru a sesiza paza să reacționeze la acest comportament deviant.

Citește și: Niciodată să nu-ți ascunzi banii și bunurile de valoare în aceste locuri din casă. Un fost tâlhar a explicat ce trebuie să faci

Din păcate, au continuat însă să arunce cu aceste obiecte, m-am simțit jignit și am avut o reacție nepotrivită care viza persoana care genera probleme, reacție despre care sunt conștient că a afectat întregul public și desfășurarea în condiții normale a concertului.

Este o reacție pe care o regret și pentru care îmi cer scuze, dar îmi doresc ca pe viitor să existe mai mult respect din partea celor care aleg să participe la un eveniment ca acesta și mai multă proactivitate din partea celor care se ocupă de securitatea artiștilor și de buna desfășurare a întregului eveniment.

Asemenea acțiuni pot cauza prejudicii și celorlalți participanti la concert care doar au venit sa se bucure de muzică. Fiind prima dată când mă confrunt cu o asemenea situație, îmi asum că reacția mea a fost total nepotrivită și îmi cer scuze încă o dată tuturor celor care au participat la eveniment și autorităților”, a declarat Petre Ștefan, pentru sursa citată anterior.

Jurnalistul local Narcis Daju a distribuit pe contul său de Facebook un clip în care a surprins reacția artistului de la concert.

„Așa a fost sâmbătă seara, la concertul de 100.000 de lei, prin care Primăria Târgu Jiu a sărbătorit absolvenții de licee din oraș. Acești artiști n-au ajuns întâmplător la Târgu Jiu. Cea mai urmărită piesă a lor zice la refren așa: Să sară toată șatra, P*****e să-și miște buca.

Deci, specialiștii din Primărie și domnul primar au ascultat, le-a plăcut, i-au găsit liberi pe artiști, i-au tocmit cu 70.000 de lei și i-au luat. Restul, până la 100.000 au fost scena și alte mărunțișuri. Dacă vă uitați atent la filmare, vedeți un ficus de la Poliția Locală care stă drepți în timp ce artiștii îi înjură pe tinerii din Târgu Jiu și sunt gata să sară la bătaie”, a scris jurnalistul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O femeie și câinele ei, urmăriți de urs pe o stradă din Brașov. Ce au surprins camerele de filmat, chiar în centrul oraș... Șeful care pedepsește angajații întârziați. Ce le face celor care ajung mai târziu chiar și cu 1 minut de la începerea p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x