Recensamant: Recenzor sechestrat de un focsanean beat

Un recenzor a fost sechestrat, sambata dupa-amiaza, de un focsanean nemultumit de explicatiile referitoare la intrebarile din formulare, a relatat prefectul judetului Vrancea, Sorin Horne.

Hornea a explicat faptul ca recenzorul a sunat la 112, moment in care la fata locului s-a deplasat un echipaj de politie care l-a sanctionat contraventional pe focsaneanul recalcitrant. Prefectul a mai spus ca incidentul a avut loc si pe fondul consumului de alcool al persoanei in cauza.

"Acesta a fost singurul incident petrecut la recensamant. Persoana respectiva a fost sanctionata contraventional, conform legii. Fac si un apel catre cetateni sa aiba un comportament civilizat fata de recenzori", a spus Hornea.

Sursa: Jurnalul National

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri