Antena Căutare

Regulile stricte pentru picnic nu se respecta

Legea picnicului i-a prins pe romani la padure, cu gratarele incinse. Multi dintre ei auzisera ca se pregatesc cateva reguli in domeniu, dar sperau sa se aplice abia dupa ce trece vremea frumoasa.

Chiar daca legea ii obliga sa iasa la iarba verde doar in locurile special amenajate, oamenii par incantati de reguli. Vor sa-si petreaca timpul liber in spatii curate si civilizate.

Iar unde nu exista vointa, intervin sanctiunile. Legea spune ca focul trebuie aprins la cel putin 100 de metri de padure si supravegheat in permanenta. Pompierii pot aplica amenzi de pana la 5.000 de lei pentru abateri.

Trei mii de lei amenda pot primi si cei care arunca la intamplare chibrituri sau mucuri de tigara. Este de asemenea interzisa spalarea obiectelor folosite in apele din apropiere, hranirea animalelor salbatice, distrugerea plantelor, precum si postarea de semne sau mesaje. Romanii par dornici sa se conformeze, dar au nevoie si de sustinerea autoritatilor locale. Spatiile amenajate sunt putine si aglomerate.

Tribunalul Dambovita a decis demolarea Cathedral Plaza. Constructorul respinge aceasta decizie... 16 persoane au facut toxiinfectie alimentara dupa ce au mancat la hramul unei manastiri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x