Antena Căutare

Revin ploile peste țara noastră! Află ce se va întâmpla în următoarele zile

Vremea frumoasă din zilele aceastea ne duce cu gândul la vară, iar temperaturile vor rămâne ridicate, peste normalul termic și în perioada următoare.

Vremea frumoasă din zilele aceastea ne duce cu gândul la vară, iar temperaturile vor rămâne ridicate, peste normalul termic și în perioada următoare.

La finalul lunii mai, însă, ploile vor pune din nou stăpânire pe țara noastră.

"Până marţea viitoare, 27 (mai - n.r.), cantităţile de precipitaţii în România pot fi punctual 15-20 milimetri, ceea ce înseamnă că nu pot să contribuie la creşterea suplimentară a nivelurilor râurilor din interiorul ţării. A doua veste bună este că nici în bazinul Dunării - Croaţia, Serbia, Ungaria - nu sunt ploi până lunea viitoare. Pe 27, însă, în bazinul Dunării începe să plouă. Nu putem estima de acum cantităţile, dar vom ţine la curent şi autorităţile şi populaţia, pentru că va ploua din 27 şi în bazin, şi în România. Partea bună este că nu se suprapune viitura de acum din Ungaria cu cantităţile de precipitaţii din 27-30", a spus directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, la comandamentul pentru inundaţii de la Guvern, conform Antena 3.

Salvatorii s-au transformat în victime! O ambulanţă a fost spulberată... Rezultatul surprinzător al testelor făcute în AVIOANE! Care este cel mai murdar loc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x