Antena Căutare

REVOLTATOR! Un sofer din Mures a fost amendat de politie pentru o linie continua imaginara

A ramas fara permis dupa ce a depasit pe o linie continua imaginara. A patit-o un barbat, in judetul Mures. Drumul care era in reabilitare nu avea trasat marcajul rutier.

Incidentul a avut loc in localitatea mureseana Lunca, pe DN 15A, pe o portiune de drum aflata in reabilitare. Soferul din Baia Mare spune ca in zona nu exista marcajul cu linia continua care interzice depasirea si nici indicator sau semnalizator.

Politistii l-au oprit si i-au suspendat permisul de conducere pentru o perioada de 30 de zile. In clipa in care soferul a incercat sa isi apare drepturile si sa le explice politistilor de ce a intrat in depasire, oamenii legii s-ar fi adresat cu cuvinte obscene si chiar l-ar fi amenintat cu bataia. O parte din aceasta conversatie a fost inregistrata cu telefonul mobil, iar filmarea a ajuns la Inspectoratul Judetean de Politie Mures. Politistii cerceteaza cazul.

Foto: Intact Images

DEZASTRU la Definitivat! Mai putin de jumatate dintre dascali au promovat... E oficial! Omar Hayssam se afla la Penitenciarul Bucuresti Rahova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x