Antena Căutare

Ion a plecat la muncă în Italia, dar a rămas șomer. Românul s-a apucat să strângă gunoiul de la casele italienilor: "Am rămas uimiți!"

Un român plecat la muncă în Italia și stabilit într-o localitate din Sicilia a impresionat comunitatea locală. Rămas șomer, fără loc de muncă, bărbatul și-a îndreptat atenția spre bunăstarea orașului, așa că a amenajat și curățat toate spațiile verzi. 

Ion a plecat la muncă în Italia, dar a rămas șomer. Românul s-a apucat să strângă gunoiul de la casele italienilor: "Am rămas uimiți!" Galerie
Spațiile verzi îngrijite de român, în Italia | Facebook

Omul a strâns gunoaiele, a plantat flori și a tăiat iarba din parcul și din locul de joacă pentru copii. "În acest moment sunt şomer, am timp şi vreau să fac ceva. Mi-ar plăcea să fac zone verzi noi, să ne îngrijesc", le-a spus Ion italienilor.

Uimit de hărnicia sa, primarul orașului italian Oliveri, l-a lăudat și a îndemnat comunitatea să-l răsplătească și să-l ajute să găsească un loc de muncă.

Ion a plecat la muncă în Italia, dar a rămas șomer. Românul s-a apucat să strângă gunoiul de la casele italienilor: "Am rămas uimiți!"

Ionel a fost lăudat de autoritățile italiene

„Îi mulțumim prietenului nostru pentru că a ales singura posibilitate de a se integral în comunitate, prin respect pentru oraș și oameni”, a scris un reprezentant al primăriei Oliveri, pe Facebook, acolo unde a postat și imagini cu zonele amenajate de român.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţia de Frontieră: Restricţie de circulaţie pentru maşinile de mare tonaj, în Ungaria; de joi de la ora 23.00, până v... Braşov: 11 copii şi 3 adulţi, cu simptome de infecţie alimentară la un hotel din Poiana Braşov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x