Antena Căutare

Români întorși din străinătate se plâng de condițiile din carantină: „Mai bine la închisoare, fraților!” (VIDEO)

Mai mulți români întorși acasă din străinătate și plasați în carantină în Roșiorii de Vede se plâng de mâncarea primită, dar și de condițiile de cazare.

Români întorși din străinătate se plâng de condițiile din carantină: „Mai bine la închisoare, fraților!” (VIDEO)
Români întorși din străinătate se plâng de condițiile din carantină | Facebook

Noua nemulțuire vine la scurt timp după ce o mămică aflată în carantină în Mamaia s-a plâns de pilaful și carnea fiartă pe care a primit-o pe post de mâncare.

Citește și: Româncă întoarsă din străinătate, nemulțumită de condițiile de carantină din Mamaia: „Am venit sănătoși și cu siguranță plecăm bolnavi!”

„Să fiu al dracu...uite aici mâncare: o chiflă, o jumate de roşie fără calorii, 3 felii de salam, 2 măsline, brânză şi castraveţii ăştia îi punem pe ochi. O chiflă de pâine la carantina Roşiorii de Vede”, spune cel care filmează mâncarea. „Mai bine la puşcărie, fraţilor”, spune un alt individ aflat în aceeaşi cameră.

„Uite baia. Fără lumină, fără nimic. Pe acolo ne intră şobolanul ca să ne viziteze. Să vină protecţia de la Bucureşti”. Filmul postat de Bahoi Libanezu a fost distribuit de multe persoane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce a pățit o femeie din Iași, după ce a fost prinsă pe stradă fără mască și declarație. Reacția polițiștilor i-a surprin... Alertă! Un nou focar de infecție cu coronavirus în România! Conducerea Spitalului din Deva a demisionat, acuzată "c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x