Antena Căutare

Ce a pățit o femeie din Iași, după ce a fost prinsă pe stradă fără mască și declarație. Reacția polițiștilor i-a surprins pe toți. „Să vă dea Dumnezeu sănătate!”

Polițiștii sunt și ei oameni! O femeie din Iași, destul de în vârstă cât să nu știe să folosească un calculator, a fost surprinsă de poliție după ce a ieșit pe stradă fără mască de protecție și declarația pe proprie răspundere.

Ce a pățit o femeie din Iași, după ce a fost prinsă pe stradă fără mască și declarație. Reacția polițiștilor i-a surprins pe toți. „Să vă dea Dumnezeu sănătate!” Galerie
O femeie primește mască de protecție de la un polițist ieșean | Facebook

Luată la întrebări de polițiști, femeia a început să tremure de teamă că va fi amendată.

Însă, în loc s-o amendeze, agenții care au oprit-o i-au oferit o mască și au învățat-o cum să completeze declarația pe proprie răspundere.

Ce a pățit o femeie din Iași, după ce a fost prinsă pe stradă fără mască și declarație. Reacția polițiștilor i-a surprins pe toți. „Să vă dea Dumnezeu sănătate!”

Agentul de poliție i-a arătat femeii cum trebuie completată declarația pe proprie răspundere

Facebook

Incidentul a fost relatat pe pagina de Facebook Atenție Poliția Iași.

”Zona Podul de Piatră, luni după amiază. Ignorând din diverse motive purtatul măştii şi mănuşilor, o femeie între două vârste e oprită de poliţişti, legitimată şi pusă să dea explicaţii. E total atehnică, nu ştie să utilizeze computerul, nu stă pe internet, nu prea înţelege ce se întâmplă şi tremură de spaimă. E calmată uşor-uşor de către oamenii legii, aceştia o povăţuiesc, îi arată cum să completeze declaraţia pe propria răspundere şi îi oferă o mască. Evident, gratis. Chipul femeii se înseninează, ea le mulţumeşte şi pleacă liniştită, nu înainte de a le ura: „Să vă dea Dumnezeu sănătate şi putere de muncă! Ps: nu a fost sancționată contravențional!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cultură de cannabis, într-un apartament din Satu Mare/ Anchetatorii au găsit peste opt kilograme de masă verde... Români întorși din străinătate se plâng de condițiile din carantină: „Mai bine la închisoare, fraților!” (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x