Antena Căutare

Romania, exemplu negativ in New York Times

Tara noastra are parte numai de publicitate negativa peste hotare. Editia on-line a cotidianului New York Times a publicat un articol despre influenta negativa a calculatorului in randul elevilor din Romania.


Studiul a fost realizat de un profesor de la Universitatea din Chicago si romanul Cristian Pop-Eleches, de la Universitatea Columbia, dupa ce guvernul a pornit un program de ajutorare a tinerilor de a-si lua PC-uri. Astfel, elevii si studentii cu venituri reduse pot beneficia de un ajutor de 200 de euro din partea statului, pentru a-si cumpara un calculator. De aceasta masură urmau sa beneficieze 25.000 de tineri cu varste de pana la 26 de ani.

"Elevii sunt campioni la pierderea timpului, iar calculatorul este cel mai tare mod de a-ti irosi timpul liber. Puneti cele doua lucruri cap la cap, fara supraveghere atenta din partea parintilor, iar logica spune ca nu veti vedea in nici un caz un miracol al educatiei", se arata in articol.

Debransatii de la caldura ar putea plati pana la 50% din factura comuna a blocului... Divortul, pronuntat si numai cu acordul sotilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x