Antena Căutare

Romania ... o bataie de joc! - FII OBSERVATOR

Un vizitator www.antena1.ro ne-a semnalat in rubrica FII OBSERVATOR un incident emblematic, din pacate, pentru modul in care se solutioneaza in Romania problemele cetatenilor.



"Pana de curand am crezut ca tara asta isi revine si ca poate impreuna reusim ceva insa, totul a fost o gluma macabra. Povestea mea incepe acum doi ani, in satul Dealu Mare, comuna Buciumeni, Dambovita, cand parintii mei au desoperit ca este prea multa umezeala in curte si ca tencuiala de pe pereti a inceput sa cada, iar de curand tavanul a cazut. Au cercetat si au descoperit cauza... si anume conducta de apa de la drum. Se implinesc doi ani de cand tatal meu a fost sa anunte Compania de apa respunzatoare, insa de fiecare data acestia gaseau un pretext.

Ba ca nu e de la ei, fie era prea cald si directorul ceda in fata unei inghetate etc. In fine, astazi dupa rugaminti si cereri au venit, dar visul era prea frumos, asa ca domnii in bunatatea lor caracteristica l-au transformat in cosmar. Au sapat, apa a iesit la iveala totul era frumos insa cineva a decis ca muncitorii sa se deplaseze la alta lucrare, ,,mai urgenta" si asa ... au plecat muncitorii. Dupa ceva timp se intorc cu ordin sa acopere tot fara sa le pese de cantitatea de apa sau de faptul ca nu respectase acordul de a lega teava la apometru. Si asa s-au pus parintii mei sa sape si sa incerce sa salveze ceva, cu toate ca mi se pare o lipsa de bun simt sa lasi o femeie (mama) sa sape si sa care beton".




Foto:

Tehnici de supravietuire pe canicula... Peste 70% dintre angajatii din sistemul sanitar se gandesc sa emigreze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x